Как да изберем правилното бельо според фигурата?

Как да изберем правилното бельо според фигурата?

Жените обичат да купуват и носят дрехи, което включва и бельо. Сатенени, дантелени, с орнаменти и много други видове заемат главите ни. Не всеки от нас знае как правилно да избере бельо според формата на нашата фигура. Струва си да се има предвид, че някои видове бельо могат значително да влошат външния ни вид, докато други ефективно го повлияват в негова полза. Как да изберем правилното бельо за фигурата?

Жена, която има фигура, наречена „рог“ или „триъгълник“

Ако имате форма на ябълка

„Така наречената фигура круша“

Силует пясъчен часовник

Жена, която има фигура, наречена „рог“ или „триъгълник“

как да изберете бельо според вашата фигура

Тоест, тя има големи гърди, широки рамене и тясна талия, тя трябва да избере красиво бельо, което ефективно ще поддържа гърдите й, така че сутиени, които покриват ¾ от бюста, но също и сутиени с пълна чашка, които го покриват напълно, ще бъдат страхотни решение. И сутиенът също !

Имате тесни бедра, така че в случай на бикини можете да фантазирате. Гащичките с лъкове и други декорации ще работят добре.

Ако имате форма на ябълка

Който се характеризира с големи гърди и изпъкнал корем, наречен „допинг“, трябва да изберете сутиен с пълна чашка, който ефективно ще поддържа гърдите ви и ще ги повдига.

Не забравяйте да изберете сутиен с банели и широки презрамки. В този случай ще свършат работа бикини с висока талия, които покриват по-голямата част от корема, прикриват страните и повдигат задните части.

„Така наречената фигура круша“

Тоест доста малък бюст, тясна и оформена талия и малко по-широк ханш. В този случай трябва оптически да увеличите горните части на тялото и да отслабнете долните. Така че изберете сутиени с твърди дълбоки чашки .

Облечете долната част в бикини с леки изрезки, които ще изтънят бедрата и краката ви.

Силует пясъчен часовник

Характеризира се с големи гърди, вдлъбнатини на талията и оформени бедра. Ако имате такава фигура, вие сте голям късметлия! Формата на пясъчен часовник е изключително желана сред жените.

 

Жена с такава фигура може да носи каквото си поиска. Всяко бельо ще изглежда феноменално на нея.