Как да се облечем за вечеря в ресторант?

Коктейлни рокли - какво трябва да знаете за тях?

Как да се облечем за ресторант? – Общи правила

Получихте ли покана за вечеря? Подобен повод изисква уникален стайлинг, защото обикновена тениска и дънки не са достатъчни. Въпреки това, преди да отидете до гардероба, за да завършите облеклото си за ресторант , анализирайте няколко елемента. Първо проверете мястото, на което сте поканени – някои ресторанти са ексклузивни и изискани, затова изискват специална обстановка, други са добро място за непринудена среща. На второ място е важно естеството на срещата и лицето, което ви е поканило на нея. По време на вечеря с половинката можете да си позволите по-чувствена и женствена стилизация, докато за вечерта, прекарана с приятели от работа или роднини, ще облечете нещо друго.

 

Как да се облечем за елегантен ресторант?

Чудите се как да се облечете за елегантна вечеря ? Няма да ви изненадаме, ако ви предложим да заложите на класиката и семплостта – избягвайте оскъдни поли, дълбоки деколтета и силно прозрачни материали. Стремете се към доказани елементи от гардероба: малка черна рокля, дамски костюм или костюм. Ако отивате на среща, роклята ще бъде добър вариант, например черно творение с презрамки или модел с волани. Заложете на миди дължината и не забравяйте за аксесоарите, които ще оформят визията – клъч чанта, обувки на висок ток или минималистични сандали в стил 90-те и бижута. Класически перли или фина златна висулка ще бъдат добра идея. Какво ресторантско облекло да изберете дали ще отидете на фирмена среща? В този случай се опитайте да продължите визията си от офиса, но в малко по-лек вариант. Заложете на рокля каре, дамски костюм или костюм. Можете да се побъркате малко с плата или цвета. Ще изглеждате страхотно в кадифено сако или творение в нюанс на червено.

 

Как да се облечем за вечеря с приятели?

След като знаете къде отивате и с кого, можете да помислите какво да облечете на вечеря в ресторант. Имате много възможности, но всеки път отхвърляйте небрежното. Оставете избелелите дънки и маратонки за по-непринудена среща в бар или кръчма в търговски център. В зависимост от мястото, вашето облекло за вечеря ще бъде повече или по-малко ежедневно. Добър вариант изглеждат пурети с висока талия или широки дамски панталони от плат. Можете да ги съчетаете със сатенена риза или блуза с романтична вратовръзка. Копринен топ и прекалено голямо сако върху него също ще бъде добра идея. Цялото ще бъде увенчано с минималистични балеринки с остър връх или обувки и чанта на верига. Не харесваш панталони? В такъв случай на помощ идва рокля, която ще бъде перфектна като облекло за вечеря в ресторант. За по-малко официална среща заложете на ефирен модел с миди дължина или втален едноцветен плетен тоалет – и двата вида можете да допълните с високи кожени ботуши през зимата.

 

 

Ако знаете, че вечерята в ресторант ще има много празничен характер, все пак имате на разположение коктейлна рокля. Елегантният тоалет обикновено е изработен от дантела или лъскав материал, понякога изненадва и с интересна кройка. Съветваме ви да следвате последния маршрут. Пълен плат минимализъм с оригинална кройка. Вашата рокля може да има дизайнерска обвивка, атрактивни волани или плисета. Благодарение на това вашият стайлинг ще заинтригува по ненатрапчив начин.