Мъжко бельо

Попитани какво бельо предпочитат, повечето мъже биха отговорили, че харесват удобно бельо, позволяващо свободното им движение. В тази връзка посочват, че държат материята от която то е изработено да е въздухопроспусклива и да осигурява добра циркулация. Памучната тъкан е най-добрият избор за мъжко бельо, което отговаря и на двете изисквания като същевременно предлага удобство и лесна поддръжка.

Мъжките боксерки са актуална и доста харесвана от господата разновидност на слиповете. Повечето ги предпочитат заради по-свободното им стоене и възможността да държат прохлада през горещите месеци. Освен това не са толкова впити и очертаващи слабините, както слиповете.

Една от най-интересните тенденции, която постоянно търпи развитие е тъкмо при мъжките боксерки. Напоследък това бельо все повече заприличва на дамските шорти и може би това е причината то да е по-малко привлекателно, отколкото в началото на появата си.

Водещ в класацията за най-добро мъжко бельо все още е стандартния мъжки слип. Това обаче съвсем не означава, че господата трябва да стоят настрана от боксерките. Има не малко на брой мъже, които предпочитат мъжките боксерки вместо слипове и са готови да платят повече за тях. Ако сте един от тях, ще ви бъде полезно да научите, че има няколко разновидности на това бельо, които бихте могли да разгледате.

Един от най-популярните стилове, които мъжете харесват напоследък са мъжките боксьори. Те са проектирани да бъдат удобни за мъже с всякакви размери. Освен това дизайнът им позволява да се носят свободно и в домашни условия, тъй като наподобяват боксьорските шорти. Най-хубавото им качество е, че се предлагат в най-различни стилове, цветове и разновидности, от които господата могат да избират.

Друг вид мъжко бельо са боксерките с отвор. Отличават се от боксьорите по това, че отпред са по-свободни, позволяват на господата лесно да ги съблекат и ги улесняват в ходенето по малка нужда. Освен че са удобни, боксерите с отвор се предлагат в различни дизайни, цветове и стилове. Поради тези причини в момента те са много популярни и търсени от мъжете.

Подобно на мъжките боксерки, слиповете също се предлагат в широк спектър от стилове, цветове и дизайн. Въпреки това, мъжките слипове не са проектирани специално като бельо, а по-скоро като отделно парче дреха. Повечето от тях се състоят от един слой плат, предна торбичка за стил и комфорт и два слоя материя, които покриват седалището.

Запознахме ви с трите основни вида мъжко бельо, но освен тях могат да се срещнат редица други разновидности- бански, мъжки прашки, хипстъри, флексове, стринги и дори танга. Независимо какъв тип мъжко бельо предпочитате, важно е да изберете най-доброто и качествено такова. Ако не сте сигурни коя марка или вид ви харесва най-много, няма причина да се притеснявате. Всичко, което трябва да направите, е да се опитате да носите различни типове мъжко бельо, за да разберете какво наистина ви допада.

Предпочитания за мъжка пижама
Туниките са любимата дреха на едрите дами

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Close Моята кошница
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Категории