Нощница или пижама за лятото – как да изберем?

Нощница или пижама за лятото - как да изберем?

Нощницата е идеалният избор за лятото. Всеки от нас обича да изглежда добре, независимо дали става въпрос за подготовка за голяма вечер или за филмова вечер с любим човек. Удобната нощница е идеалното решение във втория случай, особено след тежък и изморителен ден. Големите пижами с дълги ръкави и крачоли вече излязоха от мода, отстъпвайки място на леките, женствени кройки. Ето защо си струва да опитате нещо ново, за да си напомните колко секси сте. И всички ние също! Единственият въпрос е – коя нощница  да избера?

 

Нощници от сатен – почувствайте се женствени и направете впечатление

Влизате в интернет, търсите най-добрия вариант за себе си. И тук си струва да се запитате: каква сатенена пижама или нощница очаквам? Търся ли нещо, което безспорно ще впечатли, или предпочитам комфорта? За щастие имаме модели, при които не е нужно да избирате, защото при проектирането им комфортът беше толкова важен за нас, колкото и външният вид.

 

Такъв модел е например – дантелената нощница , която съблазнява с кройката си в цвят красиво, пудрово розово. Декоративната дантела на деколтето ще стимулира сетивата на партньора ви и ще ви даде заслужено самочувствие. Уникалният материал, меката материя е гаранция за комфортен нощен сън.

 

Ако обаче държите на минимализма в нощното облекло, имаме по-семпли, но също толкова интригуващи нощници за вас. Деликатен и по-фин, но все пак изключително феноменален. Перфектният компромис между елегантност и комфорт. Пример е – контрастна нощница . Това е привличаща вниманието кройка, много фина и женствена. Богата дантела украсява както долнището, така и деколтето на бельото. Моделът предлага няколко цветови варианта – синьо с бяла дантела, както и бордо, бяло или розово с черен кант.

 

Необичайни дамски тениски за вечерта

При проектирането на някои от кройките решихме да посегнем и към вечно безсмъртната пантера. Перфектният модел за всички жени, които не се страхуват да усетят своята вътрешна, дива сила и в същото време искат да изразят своята женственост и да подчертаят сексапила. Моделът от своя страна  е нейната пълна противоположност. Това е по-деликатна кройка в по-фина, елегантна версия. Цветни цветя украсяват сатенения, готин материал. Изрежете с пълно внимание към най-малкия детайл.

 

Невероятна, жълта вариация, която ще покори сърцата на много жени – сигурни сме в това. Красива кройка, интензивен цвят, контрастираща черна дантела, както и отворен гръб – нямате нужда от нищо друго в спалнята си, за да се чувствате страхотно.

 

Знаете ли вече как да изберете перфектната нощница за себе си?