Блузите са важен акцент в есенния гардероб

Блузите са важен акцент в есенния гардероб

В гардероба всички неща трябва да са съвместими и стилни. Все пак понякога трябва да се обличаме набързо. Особено през есента, през периода, когато искате да спите малко повече. Затова си струва да проучите актуалните стилове и модели, които диктуват модата на блузите през 2023 г. В крайна сметка дори най-обикновените дънки и панталони ще изглеждат по нов начин с оригинална блуза.

Дизайнерите на дамско облекло проучиха модните тенденции, преди да пуснат колекциите си, така че те ще се радват да ви помогнат да се справите с такъв вълнуващ въпрос:

Какви блузи ще бъдат на мода през 2023 г.?

Блузи с декоративни елементи

Декорираните продукти няма да отстъпят позициите си в света на модата. И това не е изненадващо. Изобилието от волани, драперии и панделки ще направи блузата оригинална и външния Ви вид интересен. Ако се придържате към по-консервативен стил, но искате да изглеждате модерно, изберете дантелена блуза с панделка. Дискретният акцент ще създаде лекота, като същевременно ще подчертае вашата изтънченост. Когато избирате как да се облечете, обърнете внимание на комбинацията от блуза с декорирани елементи и пола-молив или къси панталони. И разбира се високи токчета. Направете работните си дни малко по-празнични!

Блузи с оригинални ръкави.

Всяка година все повече се убеждаваме, че всичко ново е отдавна забравеното старо. И блузите от есента на 2022 г. са още едно потвърждение за това. Стилове с различни ръкави спечелиха сърцата на модата: клош ръкав, камбана или фенерче ще ни зарадват и този сезон. Не се страхувайте да експериментирате с кройката и размера на ръкава, но си струва да изберете обикновени и нежни тонове. Цветен, закачлив принт ще привлече вниманието към себе си. Той подчертава уникалността на блузата и привлича вниманието към ръкавите.

Блуза с голи рамене в тандем с дънки или панталонки с висока кройка – това е нещо, в което можете смело да посрещнете топлите вечери, да ги срещнете и да ги завладеете.

Блуза с щампа с малки детайли в десена

Модните блузи от есента на 2022 г. приятно изненадват не само с разнообразие от кройки, но и с цветови решения. Експресивният принт може да направи дори семплата блуза ярка и интригуваща. Малките детайли оставят лека мистерия, искам да ви разгадая. Актуална ще бъде бяло-черна или бежово-кафява комбинация от цветове. Малки точки или животински щампи също ще бъдат популярни сред модерните щампи. Блуза на точки като допълнение към изчистена пола или панталон ще подчертае вашата индивидуалност и женственост. Бъдете като есента, бъдете красиви.

Блузи от еко кожа

Те се считат за един от универсалните елементи на женския гардероб. Най-печелившата комбинация ще се получи, когато комбинирате кожена блуза с дълъг ръкав с дънки, панталон и пола тип молив, изберете спортни обувки или стабилен ток. Когато създавате визия с такава блуза, не се страхувайте да експериментирате, използвайте метода „проба и грешка“. Но най-важното е, че ако не искате да изглеждате вулгарно, внимавайте да комбинирате кожена горна част с кожена долна част. По-добре е да опитате дамска блуза с дълъг ръкав, изработена от памучна тъкан  в комбинация с дантела и еко кожа, в комбинация със стилна пола и черни обувки. Тази есен е достойна да започнете да изненадвате всички.

В допълнение към тези стилове блузи за есента, не се колебайте да попълните гардероба си с такива опции като:

  • дамски блузи-ризи за есента с контрастни маншети,
  • блузи с отворени рамене или асиметрия на едното рамо,
  • блуза с изправена яка.

Създайте свои собствени атрактивни визии с тях и не забравяйте, че вашата основна украса винаги остава усмивката.