Дамски гащеризони – препоръки на стилиста

Дамски гащеризони  - препоръки на стилиста

Елегантните гащеризони за жени отдавна и твърдо заемат своята ниша в света на модата, успешно се конкурират с традиционните вечерни рокли. И това не е изненадващо, защото те са много по-удобни за носене и изглеждат също толкова стилно и елегантно.

Гащеризонът може да се носи без колебание за различни събития, било то семейна вечеря, корпоративно парти или светско тържество. За да съответства на установената форма на облекло, достатъчно е да изберете подходящ модел и да допълните изображението с подходящи аксесоари.

Правилно подбраният кожен гащеризон ще ви помогне да се откроите на фона на останалите представителки на нежния пол и да привлечете вниманието на другите във всяка ситуация. Въпреки тяхната универсалност, за да подчертаете предимствата и да скриете недостатъците на фигурата, е необходимо да изберете модел със специално внимание.

Какви гащеризони са на мода сега:

Гащеризон с прав панталон

Стилен гащеризон в черно е идеален за срещи с партньори и колеги, тъй като съчетава консервативна строгост и женствена изтънченост. Благодар29ение на изчистения стил, гащеризоните в бизнес стил придават на фигурата стройност, визуално удължавайки краката.

Спортно-елегантен гащеризон – гащеризон за всеки ден

Горна част с V-образно деколте, цип, джобове и копчета, а в областта на талията – връзка. Такъв модел успешно подчертава красотата на гърдите, визуално „премахва“ излишните килограми от корема и бедрата. Тъмният цвят също прави фигурата по-женствена и стройна. Идеален за ежедневието, Вашия комфорт и стилен външен вид.

Гащеризон с дантела

Варианти, допълнени с леки дантелени вложки, със сигурност ще се харесат на романтични, чувствителни натури. Такива модели са подходящи както за срещи с любим човек, така и за тържествени събития.

Кожени гащеризони

Подобен гащеризон в комбинация със стилни аксесоари и бижута ще придаде на образа изискана индивидуалност. Ще изглежда подходящо не само на романтична вечеря, но и на бизнес преговори. Ако обичате кожени якета и кожени панталони, време е да прегърнете и кожените гащеризони. Кожата продължава да изглежда елегантен и универсален, а тъмният цвят ще ви помогне да направите вашия образ наистина изпъкващ.

С какво да носите вечерни гащеризони

Дамските гащеризони са самодостатъчни и не изискват специални добавки. Но в някои случаи не можете да правите без модни експерименти.

Вечерните модели успешно се комбинират с пелерини болеро, къси якета или сака. Такива модификации не само ще донесат „пикантност“ на изображението, но и ще предпазят от прохлада в тъмното. Подходящата чанта също хармонизира и допълва индивидуалния стил. За да създадете вечерен образ, оптималният вариант е къса горна дреха, контрастираща на цвят с гащеризона, докато строга правоъгълна чанта, дипломат или папка за документи от естествена кожа идеално ще допълнят бизнес стила.

С какви обувки носите черен гащеризон?

Дизайнерският гащеризон с панталон е най-добре се допълва от елегантни обувки на висок ток или клинове. Можете спокойно да носите обувки с нисък ток на бизнес преговори или в офиса. Това се отнася особено за дългокраки момичета, които могат да си позволят стилни пантофки.

Не забравяйте за интересни декорации. За да създадете акцент върху тънката талия, е подходящ широк колан или тясна връзка. Дръзкото деколте ще бъде подчертано от елегантна висулка, отворените китки –  от масивни гривни или удължени ръкавици.

Когато избирате какво да носите с вечерен гащеризон, трябва да се ръководите от личните си предпочитания. Ако избраната визия е в хармония с вътрешното състояние на ума, това означава, че със сигурност няма да останете незабелязани и ще привлече възхитени погледи.