Дантелени рокли – стилни предложения, както за ежедневна визия, така и за специален повод

Дантелени рокли -  стилни предложения, както за ежедневна визия, така и за специален повод

Романтични, елегантни, вечни – дантелените рокли са подходящи за много поводи. Ако тръгнете да пазарувате, за да допълните гардероба си с интересни творения за лятото, не пропускайте да проверите какви рокли ще бъдат модерни този сезон.

 

Перфектната рокля за летните дни е ефирна и женствена. Дантелените рокли отговарят на тези изисквания, поради което са безспорен хит това лято. Искате ли да изглеждате елегантно всеки ден? Тогава една такава дантелена рокля трябва да бъде във вашия гардероб.

 

Черна дантелена рокля?

Черните рокли са вечни, поради което са много популярни сред жените. При творенията в този цвят обаче дантелата няма да изпъкне. Следователно най-добрата идея е да закупите творение, което комбинира черно с друг цвят. Пример, който доказва, че подобна комбинация наистина изглежда страхотно, е рокля от черна дантела с подплата в друг цвят. Черната дантела изглежда добре, когато е подчертана с кремава материя. Целият ансамбъл изглежда изключително елегантно. Такава дантелена рокля е чудесна както за работа, така и за специален повод.

 

 

Черната дантелена рокля не трябва да е скучна…

Дантелена черна официална рокля е комбинация от класическа малка черна рокля с нежна корона. В случая дантелата се забелязва, защото е използвана за украса на горната част на творението. Струва си да се обърне внимание на гърба – дълбокото дантелено деколте придава чар на роклята. Това е едно от най-интересните предложения в нашия каталог. Такава черна дантелена рокля е идеална за среща или официална вечеря.

 

Тъмносиня рокля с дантела

През последните години тъмносиньото стана изключително популярно. И жените, и мъжете посягат към него, защото е по-деликатно от традиционното черно. Ако и вие заложите на този цвят, роклята от тъмно-синя дантела е перфектното предложение за Вас. Това е нежна дантелена рокля със стандартна кройка и дължина. Подбирайки подходящите аксесоари към нея, можете да създадете тоалет както за работа, така и за изискана среща.

 

Малинова дантелена рокля

Не се ли страхувате от цветовете? Обичате ли да подчертавате своята женственост? Тогава червена дантелена рокля трябва да бъде във вашия гардероб. Следващото предложение е комбинация от дантела и гладък материал. Романтичният връх идеално хармонира с асиметричното дъно. Дизайнерите също решиха да използват интересен акцент под формата на бяла ивица. Ако търсите уникално творение в ярки цветове, тогава потърсете подобни творения в страниците на онлайн магазините.

 

Или може би дантела и тюл?

Тюлът е много популярен напоследък. Залагате ли на модерна визия? Ефектна рокля от дантела и тюл доказва, че можете да изглеждате елегантно и момичешко. Ако се спрете на тази позиция или подобна, няма да съжалявате – тя е истински хит това лято. Такава рокля обаче няма да е подходяща за всеки повод, но със сигурност ще изглеждате страхотно с нея на вечерно парти с приятели.