Детска официална рокля

detska roklya rozovo vlshebstvo 2738 800x800 1

Напоследък много млади дами предпочитат да носят дрехи, които са по-небрежни като стил. Това е разбираемо, тъй като малчуганите все още се опитват да намерят себе си и е по-добре да не им налага конкретна модна линия, към която може и да не се адаптират. Ето защо голям брой модни дизайнери са насочили работата си към създаване на детски рокли, които са подходящи за възрастта и придават по-небрежен външен вид на малките. Тук е мястото да поговорим за някои от различните видове рокли, от които можете да избирате.

Най-популярната сред официалните стилове е може би правата рокля или още известна като „A-line”. Tя е подходяща за почти всяка възраст, но е особено актуална за децата между две и десет години. Предлага се в голямо цветово разнообразие като тъмносиньо, розово, светло зелено или дори светложълто. За промяна на стила и визията, можете да изберете да носите по-дълга версия на роклята с „А-образ“, която е без ръкави и разполага с уникална яка с кръстосана форма.

Тази рокля е подходяща за момичета, които все още растат, но биха искали да изглежда по-малки, отколкото са в действителност. Тези стилове обикновено са вталени и стигат като дължина до и около коляното. Често са проектирани да имат къс подгъв, така че да не се покрива предната част на роклята, когато се носи с панталон или дънки. „А-образният“ стил на обличане може да се носи с различни видове обувки от ежедневни сандали до ботуши на висок ток и дори нестандартните гладиаторски сандали.

Последно изброения стил на обуване изключително много си отива с вталено елече и пола и често се съчетава с елегантни украшения като мъниста и дантелени детайли. А-образният дизайн не е подходящ за по-малки деца или бебета. Това е стил, който трябва да се носи от подрастващи, зрели жени, но никога от малко дете. Преди да изберете и закупите рокля с този дизайн задължително първо се уверете, че тя стои добре на фигурата на дъщеря ви и не затруднява нейните движения.

Роклята „L линия“ е предназначена за жени, които са много по-възрастни. Тази дреха е дълга и обикновено има пола до пода. Този стил обикновено е подходящ за момичета, които са на десет или дванадесет години. Момичетата, които ще носят тази рокля, ще искат да се уверят, че тя им стои добре, има добро прилепване на раменете и се предлага в цветове, които ще им допаднат.

И накрая- на модния пазар се предлагат и рокли „X-line“. Този вид е подходящ за момичета, които са малко по-големи- от тринадесет години нагоре. Дизайнът на тази дреха придава повече обем на рамената и бюста, като прикрива ханша. Обикновено към нея има и колан. Това е рокля, която е подходяща за момичета, които ще присъстват на официално събитие, на което няма да се изисква да стоят дълго време. Добър избор е да се носи по време на генерална репетиция или просто на важен повод, който позволява по-небрежно облекло. С нея и чифт дънки детето ви може да изглежда страхотно във всяка ситуация!