Елегантни рокли за семейни тържества

Стилни абитуриентски рокли. Модни рокли за дипломиране

С наближаването на пролетните месеци се подготвяме за всякакви семейни тържества. Поводи като сватба или кръщене изискват подходящо облекло, което да подчертае важността на събитието, а в същото време да ни позволи да се чувстваме комфортно и да си прекараме добре с любимите хора.

 

Не без причина повечето от нас избират рокли за специални поводи . Правилно подбраният модел не само ще ни накара да изглеждаме изключително женствени, но и ще отслабнем и оформим фигурата. Сезонът на роклите започва!

 

Плисирани midi

Знаете ли вече, че плисетата са хитът на този сезон? Комбинацията от плисета с акварелни цветя според нас е рецепта за мечтана рокля. Подчертава идеално талията, а плисираната долна част стои прекрасно…в танца. Този модел е идеален за лятно градинско парти. Плисираната рокля е много гъвкава. Плисетата – противно на външния вид – не са запазени само за много слаби хора, те ще прикрият и малко по-мащабните ханшове и бедра при дамите с фигура на круша.

 

Разкроена с подчертана талия

Ако сте висок и слаб човек и искате да добавите нотка женственост към фигурата си, тази рокля е точно за вас. Благодарение на модела с връзване на талията и трапецовидна долна част, вашият силует ще изглежда по-женствен. Не забравяйте, че миди дължината при по-ниските жени може да скъси фигурата. Ако сте нисък човек, заложете на модел с дължина малко под коляното. Тази рокля ще изглежда страхотно както с нежни сандали на игла, така и с удобни балеринки.

 

Семпла в пастелни цветове

Ако сте филигранна личност, в гардероба ви трябва да има семпла, вталена рокля. През пролетно-летния сезон класическото дребно черно е смело заменено от „дребното – пастелно“. Перфектното допълнение ще бъдат сиви велурени чехли и сребърни бижута. В тази рокля можете успешно да отидете на причастие или кръщене.

 

В екзотични цветя

Тенденцията за екзотични растения никога не е била толкова силна, колкото този сезон. Ако обичате екзотичните мотиви на листа и цветя като нас, тази рокля е създадена за вас. Големи изразителни шарки, наситени цветове биха могли да завладеят дамите с дребна фигура и нежна красота. Ето защо препоръчваме този модел особено на хора, носещи размер М. Те са мечтано предложение, както за семейно парти, така и за вечеря с приятели.

 

На точки

Ако носите размер М и силуетът ви наподобява пясъчен часовник, със сигурност нямате проблем с избора на рокля. Всичко, което трябва да направите, е да подчертаете силните си страни, а именно талията и идеалните пропорции. Перфектната кройка е рокля с дължина до коляното и леко разширена долна част. Що се отнася до десените, също можете да сте свободни, нашето предложение е един от най-популярните десени този сезон, т.е. на точки. Този път в малко по-различен, черно-бял вариант. Това е чудесно предложение за причастие и семейна вечеря. Ако е необходимо, можете да покриете раменете си с бяло сако.

 

Ако носите размер L, ефирните, меко драпиращи се материи са вашият съюзник. Многослойната рокля е предложение за вечерно излизане или сватба. Слоеве лека материя нежно се преливат около силуета, прикривайки всички несъвършенства. Благодарение на това, че са изрязани по диагонал, те отслабват перфектно. Декоративното покритие ви кара да не се нуждаете повече от бижута.

 

макси

Дългите рокли не са запазена територия за плажовете. Шарена макси рокля в нюанси на синьото е изключително ефектно предложение. Ако изберете правилните аксесоари за него, той ще бъде идеален за сватба. Цепката в долната част на роклята ви позволява да запазите свободата, отслабва и дискретно открива краката. Смелият, силен модел е хит, ако носите по-голям размер.

 

Сребърен блясък

 

Блестящите материи се появяват в колекциите на най-големите дизайнери от няколко сезона. Крайно време е те да се появят и във вашия гардероб. Роклята е декорирана с широки, ефирни ръкави, които придават лекота на силуета. Подсилете деликатния блясък със сребърни аксесоари, ние гарантираме, че ще заслепите всички гости.