Избор на перфектната мъжка тениска

Избор на перфектната мъжка тениска

Най-простото и основно нещо в мъжкото облекло е тениската. Тази дреха е удобна, лека, семпла, подходяща за почти всеки стил на облекло. Подходящо е да я носите със спортни панталони и маратонки, дънки, яке и обувки. Това е най-универсалният елемент от облеклото, който значително ще разнообрази външния вид на всеки представител на силния пол. Много хора смятат, че изборът на лятна тениска е много лесен. От една страна, проблеми наистина не трябва да възникват, но ако искате да я носите не само със спортно облекло, но и по-официално, трябва да знаете няколко важни нюанса. Мъжките тениски могат да се различават по кройка, стил и някои детайли, които определят особеностите на комбинацията с други елементи от гардероба.

 

Видове мъжки тениски

Всички знаят колко трудно е на мъжете през лятото. Ако жените могат да си позволят да носят леки блузи или тениски, за момчетата е много по-трудно. Много хора трябва да носят ризи на работа всеки ден, които не са много удобни в жегата. За онези щастливци, които не са задължени от началниците си да спазват стриктно официалния дрескод, изборът на тениска за лятото ще бъде доста актуален. Познавайки някои трикове, винаги можете да изглеждате стилно и подходящо. Днес има различни видове мъжки тениски, а именно:

Тениски с кръгло деколте.

Това е може би най-често срещаният и универсален вариант за облекло за лятото или други сезони. Този стил е идеално съчетан с много неща от мъжкия гардероб. Най-добре е да ги използвате като бельо за под ризи, пуловери, суичъри или жилетки. Подходящо е и тениски с кръгло деколте да носите под разкопчани кожени якета или спортни якета с ципове. В някои случаи можете да ги носите като отделен елемент от облеклото.

Всеки мъж трябва да си купи тениска с обло деколте в черно и бяло, която да носи под якета и пуловери. Трябва обаче да се внимава светлите и тъмните елементи на изображението да съответстват един на друг и да не се открояват от цялостната картина. Например, бяла мъжка тениска ще бъде основно нещо в гардероба ви.

Мъжки тениски с V-образно деколте.

Такива дрехи създават доста неформален образ. Комбинират се идеално с шорти, дънки и са подходящи за дейности на открито, плажове или градски разходки. Не е необходимо да посещавате официални събития с такава тениска, защото изобщо няма да изглежда подходящо. Трябва също да се отбележи, че триъгълният изрез на продукта може да има различни дължини. Не всеки е привлечен от вида на гърдите на мъжа, така че е по-добре да изберете тениска с малка вдлъбнатина.

 

Какви тениски са актуални този сезон?

За да бъде образът ви ефектен и хармоничен, достатъчно е да можете да изберете правилната лятна тениска за мъже и момчета и да я комбинирате с други неща от гардероба си. Важен е не толкова външният вид на тениската, колкото нейният цвят и стилистично въплъщение. Този сезон подходящи продукти, направени в такъв дизайн и с щампи като:

Голяма графична рисунка или надпис. Това може да бъде определена геометрична фигура (правоъгълник, квадрат, кръг), която контрастира по цвят с основния нюанс на тениската. Мъжката синя тениска в морски десен изглежда страхотно. Подходящо е за отдих и разходка из града. Доста оригинално изглежда мъжката тениска, която е украсена с ярък принт под формата на човешки череп. Такива дрехи са подходящи за неформални събития и срещи с приятели.

С джоб на гърдите. Това е не само стилен и ефектен детайл, но и доста практичен. Много мъже обичат да поставят химикалка, визитка или други дребни неща в джоба на гърдите си. Джобът на гърдите е изработен в по-светъл нюанс, което изглежда много ефектно и хармонично.

Под якето. Въпреки факта, че тениските се считат за по-спортно и неформално облекло, съвременните дизайнери и производители на модни продукти доказват обратното. Благодарение на дизайнерските решения, този детайл може идеално да замени риза и да се съчетае добре със сако и панталон или дънки. Основното изискване е монотонност и сдържаност. Мъжката тениска доказва този факт на практика. Кръглото деколте, светъл нюанс и липсата на излишни акценти или щампи позволяват на това нещо да се съчетае добре с небрежно яке.

 

Имайте предвид, че при избора на мъжка тениска основното правило е качеството. Естествена материя, добро шиене, наситеност на цветовете – всичко това играе много важна роля при оформянето на изображението. Без значение колко модерен и стилен е цветът или кройката, визията губи, ако тениската е опъната, синтетична или износена. Марковата тениска изглежда като нова дори след многократно пране и гладене, така че определено си заслужава похарчените пари. Тези съвети ще ви помогнат винаги да комбинирате тоалет, който ще бъде подходящ в почти всяка ситуация. В края на краищата в днешния свят външният вид все още означава много при първата среща и при последваща комуникация. А мъжката тениска е елемент от гардероба, който играе не на последно място роля в оформянето на стила на мъжа.