Какви дрехи да изберем за среща с приятели?

Какви дрехи да изберем за среща с приятели?

Как да се облечем за среща с приятели? Има много верни отговори на този въпрос и всеки от тях зависи от това къде искате да отидете. Ще носите различен тоалет за момичешка вечер, друг за вечеря в ресторант и трети за парти в клуб. Предлагаме ви какво да облечете на среща с приятели!

 

Знаете ли, че взаимоотношенията с другите хора са от съществено значение за поддържането на добро психическо и физическо състояние? Възможността да говорите с друг човек за проблеми или да споделяте добра информация с него носи облекчение и по-добро благосъстояние – това е научно доказано. Затова си струва да култивирате познанства, като се срещате с приятели от време на време. Можете да използвате съвместна вечеря или ходене в клуб като възможност да си поиграете с модата. По-долу ще намерите съвети как да се облечете за среща с приятели в ресторант, клуб и през лятото на открито. Запомнете – първото впечатление е най-важно!

 

„М“ е за малка черна рокля, така че заложете на класиката

Малката черна рокля или легендарната къса черна рокля ще се впише перфектно във всеки повод. С успех ще го носите на среща с любимия, но и на вечеря с приятели и танцово парти в клуба. Този тип рокля е много универсална – пасва на всяка фигура, пасва на всеки повод и най-важното – черният цвят маскира дребните несъвършенства. Простотата на малката черна рокля е идеалната основа за игра с аксесоари, които могат да подчертаят важността на повода. Носете го с късо кожено яке и черни обувки на висок ток или дамско дънково яке и бели удобни кецове. Има много възможности за стилизиране с черна рокля. А историята на малката черна рокля и идеите за стилизиране с нея са описани в статията:Малка черна рокля – рокля и рецепта за перфектен стайлинг .

 

Излизате на открито – хванете малко модна почивка

Разходка в топъл слънчев ден? Или може би вечерна среща на открито? Рецептата за добро прекарване на открито е да сте спокойни, включително и когато става дума за мода. Когато се срещате с приятели на открито, облечете ефирна макси рокля или удобна трикотажна спортна рокля . Кой ще изберете зависи само от модните ви предпочитания. И двата вида рокли са изключително лесни за стилизиране и могат да бъдат облечени с едни и същи аксесоари. През по-студените дни не забравяйте да вземете със себе си топъл спортен суичър или модерна дамска пелерина .

 

Петък вечер е! Забавлявайте се и изглеждайте страхотно

Домашно парти с приятели? Да танцуваш в клуба? Танцово парти на открито? Забравете простите, основни дрехи! Петък вечер с приятели е страхотна възможност за модна лудост и изскачане по чехлите. Заменете ги с високи токчета, които не бихте носили всеки ден. А към тях облечете рокля с мега деколте отпред или отзад или тоалет с модерни напоследък животински щампи – например леопардова рокля . Ако сте фенове на полите, изберете къса пола за петък вечер и я съчетайте със семпъл дамски топ и кожено яке.

 

Елегантна вечеря в ресторант – как да се облечем?

Вечерята в изискан ресторант е все по-рядка форма на излизане с приятели, макар и все още популярна. Подготвянето на стайлинг за подобно излизане е голям проблем, тъй като вечерята в ресторант е малко официална и неформална, скована и разкрепостена. Това означава ли, че трябва да го носите с вратовръзка или вечерна рокля ? Зависи не толкова от вас, колкото от правилата на избрания от вас ресторант. Ако отивате на вечеря в елегантен ресторант, единственият правилен избор ще бъде елегантна рокля и сако , дамски вечерен гащеризон или дамски костюм, т.е. сако и панталон с чупка.към който ще съчетаете бяла риза. За такъв тоалет изборът на високи токчета и семпла, малка дамска чанта изглежда очевиден.

 

Ако обаче ресторантът не е луксозен и няма строг дрескод, можете да добавите малко отпуснатост към вечерната си визия. Сложете дамски пурети в модерен нюанс на бутилково зелено, бяла блуза с дантела или блуза с бродерии и класическа дамска жилетка .