Как да изберем дамски бански?

Как да изберем дамски бански?

Интересно решение за слънчеви бани и спорт от своя страна е бански от две части с горнище или класически сутиен. Изборът на модели от този тип е наистина голям, а броят на опциите кара всеки от нас да търси нещо за себе си.

 

Например, дамите с фигура във формата на ябълка със сигурност ще се почувстват прекрасно в бански от две части в ретро стил с бикини с висока талия. И можете да покажете атлетичното си тяло в костюм, вдъхновен от 90-те, с по-стегнат подгъв и спортен горнище. Днес дамските бански костюми са представени в огромно разнообразие.

 

Най-модерните бански за лятото

Изборът на стил оказва огромно влияние върху нашия комфорт, но когато купувате бански, не можете да забравите за тенденциите! Кои модели преобладават в актуалните колекции? Хитът са гореспоменатите ретро бикини.

 

Този сезон плажната мода от 50-те се завръща към изтънчеността. Въпреки че подобни тоалети покриват много, те са невероятно женствени!

А ако изберете костюм от една част, изберете необичаен, например на черно-бели моряшки райета, червени с испанско деколте или пастелни с дълбоко V-образно деколте.

Черният бански е не само много гъвкав, но и визуално коригира фигурата.

В сайта ни ще намерите всички най-модерни бански костюми, а ако изберете правилния стил на бански, то това лято с тялото си ще се чувствате наистина комфортно!

Добре подбраният бански костюм е подходящ в много ситуации: в басейна, на плажа, докато плувате или играете плажен волейбол. Как да изберем костюм за обстоятелствата, фигурата и планираните действия? Какви бански костюми се препоръчват този сезон? Какво да търсите при покупка?

 

Как да изберем бански в зависимост от планираните часове?

Повечето ръководства за избор на бански се фокусират върху избора на перфектната кройка за конкретна фигура, а междувременно трябва да обмислите въпроса как и къде да използвате костюма. Единият модел бански е подходящ за закрит басейн, а другият за плаж. Външният вид е един от важните аспекти, но също така си струва да запомните удобството и увереността, че нищо няма да се подхлъзне при ходене, бягане или плуване.

 

На плажа изобщо не можете да влизате във водата и да се разхождате, да се печете на слънце или да играете на топка. Оттук и голямото разнообразие от плажни костюми. За тен се препоръчва преди всичко бикини, които оголват тялото. За плажен отдих, игри с топка и плуване в морето можем да препоръчаме плажен костюм от една част, който ще осигури комфорт при тези дейности, и бански от две части с бикини и мек сутиен, който ще осигури добра опора за гърдите.