Как да изберем панталон според фигурата?

Как да изберем панталони, които ласкаят фигурата ви

Как да изберем панталони за фигурата? Правилата изобщо не са толкова сложни. Най-важното нещо е да намерите вашия стил на панталон, който ще ви накара да се почувствате като милион долара. Вижте как да изберете панталон за вашата фигура. Ето кои са 4-те основни типа фигури и правилата, които трябва да се спазват при избора на панталон за тях.

 

  1. Как да изберем панталон за фигура круша?

Преди да отговорим на въпроса: как да изберем дамски панталон за форма на круша, помислете какъв тип фигура е. Жената с крушовидна форма има по-широки бедра, понякога малко по-големи в обиколката на бедрата и доста дребна структура на тялото в горната част (малки рамене и бюст). В силуета круша се забелязва известна диспропорция и стилизациите с панталон трябва да се стремят да я компенсират.

 

И така, какви са идеалните панталони за круша? лесно! Избягвайте панталони с форма на морков или заострени панталони. Можете също така да изглеждате неблагоприятно в джогинг или т.нар. „Balladynas“, чиято тежест е фокусирана точно около бедрата. Правите крака ще изравнят пропорциите на вашата фигура. Можете също така да изберете измежду панталони с разширени крачоли, например панталони с камбана или шведи.

 

Големите форми също не винаги ще благоприятстват вашата фигура. Ако искате да носите модерни дънки slouchy или mom, опитайте се да са свободни, но тесни. Ако сте ниски, избягвайте кюлотите. Вместо това изберете дамски панталони тип палацо с висока талия и широки крачоли. С такива панталони можете да носите сако с възглавнички и ясно очертани рамене, за да създадете илюзията на пясъчен часовник. Клинове за круши ли са? Всъщност всичко в модата е позволено. Най-важното обаче е умелото оформяне. Ако имате по-широк ханш, но харесвате клинове, трябва само да изберете малко по-дълъг топ, пуловер до коляното, дълго сако или модерно кимоно.

 

Крушите ще изглеждат страхотно с еднообразни тъмни панталони: тъмно синьо, графит, черно, тъмно зелено. Добро решение за круши са и панталоните с висока талия.

 

  1. Как да изберем панталон за силует на ябълка?

И говорейки за панталони с висока талия, време е да обсъдим как да изберете панталон за силует на ябълка. Добре изградените в горната част панталони, независимо дали са от деним или от по-гъвкава материя, ще бъдат най-доброто решение за хора с по-голям корем, тесен ханш и доста оформени крака. Ябълките много често подценяват краката си! И това е грешка! Тесните прасци и сравнително малките бедра са вашето предимство! Затова изберете панталони, които ги подчертават.

 

За да изравните пропорциите си и евентуално да скриете проблемните зони от тялото си, изберете стеснени или прави панталони. Можете да посегнете към тесни дънки, тесни дънки или клинове . С пурети ще изглеждате много елегантно. Въпреки че ябълките често избягват панталоните, именно в тях фигурата ви ще изглежда най-добре.

 

Големите форми няма да са най-доброто решение за вас. Те само ще добавят обем към зоната, която си струва да се подчертае. В стайлинг с вталени панталони, по-големите и по-свободни горнища ще работят добре. Оформете фигурата с вталено сако.

 

  1. Как да изберем панталон за фигура пясъчен часовник?

Фигурата пясъчен часовник се счита за идеална. Всъщност всяка женска фигура е перфектна! Категоризирането на типовете фигури има чисто теоретичен оттенък и трябва да помогне на жените да избират по-лесно тоалет, а не да се вписват в каноните, формирани в поп културата. Истината обаче е, че носенето на пясъчен часовник е съвсем просто. Всякакъв тип панталони ще изглеждат добре на пясъчния часовник: кльощави, гаджета и панталони с камбана. Въпреки това, внимавайте с панталони с маншети на глезените – те могат да доведат до изкривяване на пропорциите.

 

Опитайте се да подчертаете талията си. Можете да го направите, като носите колан или изберете панталон с висока талия. Ако искате да подчертаете заоблените задни части, изберете дънки с големи джобове.

 

Как да изберем панталон за правоъгълна фигура?

Какъв тип силует е това? Правоъгълна форма или колоната се характеризира с това, че липсва ясна вдлъбнатина на талията. Обикновено са слаби жени с атлетична, момчешка фигура. Какви панталони да изберете за фигура с такива характеристики?

 

Всъщност правоъгълниците ще изглеждат добре с всеки тип панталон. Именно за тях са създадени всички извънгабаритни форми. Ако искате да създадете илюзията за талия, изберете mom jeans с висока талия, които можете да закопчаете с колан в горната част. В елегантните стилизации изберете палацо панталони и към тях изберете широк колан, който да маркира най-тясната част на торса ви.

 

Жените с форма на правоъгълник ще изглеждат добре в тесни дънки или джогинг. Интересното е, че атлетичните силуети са единствените, които ще изглеждат добре в панталони с ниска талия, т.е. панталони с ниска талия. хипстъри, които бяха популярни в началото на 2000-те.

 

Ако искате да добавите извивки към фигурата си, изберете панталони с ожулвания (дънки с неравен цвят), с джобове около задните части или допълнителни декорации. Става въпрос за оптичното разширяване на ханша.