Как да изберем плажни шорти? Модни мъжки бански за лятото

Как да изберем плажни шорти? Модни мъжки бански за лятото

Модерни къси панталонки за плажа – ще ги носите през лятото!

Какъв бански да вземем на почивка? Това е въпрос, който вълнува не само жените, но и мъжете. Много от тях се чудят и какви къси панталони да си вземат, за да се чувстват и изглеждат добре на плажа. Оказва се, че не е толкова лесна задача да изберете мъжки бански гащи. Също като дамските дрехи, има много от тях на пазара. Водните шорти се предлагат в различни дизайни, стилове и цветове. Има много от тях, но всеки мъж трябва да намери перфектните бански за себе си сред наличните предложения.

Бански шорти са една от най-важните части на мъжкия летен гардероб. Те не трябва да липсват, особено в куфар за празници. На кой модел си струва да обърнете внимание през летния сезон? Особено внимание заслужават късите бански гащета, т.е. класически шорти. Именно в такъв костюм господата ще могат да се слънчеви бани и да се къпят удобно. Късите мъжки плувни шорти няма да се изплъзнат по време на плуване и други водни дейности. Така че те са много удобни за носене и осигуряват свобода на движение. През лятото най-модерни ще бъдат късите бански гащи както в минималистичен, така и в много богато декориран вариант. Приглушените и шарени цветове ще властват на всеки плаж, независимо къде прекарвате почивката си. Много модерни ще станат и шорти с джобове. Те са не само практични, но и много дизайнерски.

 

Боксерки или дълги бански – кое да изберете?

Много зависи от това в каква кройка мъжете наистина се чувстват най-добре. Някои ще подхождат на много къси боксерки, докато други предпочитат да носят дълги бански шорти на плажа. По-дългите бански са необходими при всяко пътуване до езерото или морето с приятели. Всъщност можете не само да се къпете в тях, но и да направите късите панталони част от ежедневния си гардероб. Достатъчно е да съчетаете късите панталони с интересна лятна тениска, за да създадете модерен празничен стайлинг. С дълги бански можете едновременно да скочите във водата и да се стилизирате за града. Това е идеалният бански за мъже, които търсят решение 2 в 1!

 

Мъжките боксерки също ще са идеални за лятото. Ако мъжът не харесва къси панталони с дължина до коляното, защото е трудно да ги изсушите по-късно, струва си да се огледате за различна кройка на бански гащи. Дългите шорти пречат ли на водните дейности? Тогава трябва да заложите на класически боксерки! Повечето мъже ще се чувстват изключително комфортно в тези бански гащи. Боксерките са удобни като ежедневното бельо. За да се откроите от тълпата, струва си да изберете цветни боксерки с празнични шарки (например фламинго, ананаси или палми), които ще бъдат хит на летния сезон.

Мъжете ходеха по бански в басейна. Днес мъжете носят слипове предимно за слънчеви бани, защото разкриват много повече от тялото, отколкото дългите шорти. С гащи можете да плувате много удобно в басейна, но те работят също толкова добре на почивка по време на къпане в морето. Благодарение на тях краката почерняват равномерно, а повечето мъже придобиват много увереност в слиповете. Струва си да се спрете на такава кройка, когато искате да заложите на интересна плажна визия, както и да внесете празничен хлад. Най-модерни този сезон ще бъдат слиповете с цветни шарки, особено тези с много дребен принт.

 

Когато става въпрос за шорти за басейн, винаги си струва да имате предвид разпоредбите за конкретни басейни. Именно в тях са дефинирани важните моменти, които трябва да се спазват – също и когато става въпрос за избор на бански костюм. В повечето развлекателни води мъжете трябва да носят бански гащи с точната дължина на краката. Понякога не можете да влезете в басейна с шорти с джобове и вместо това трябва да носите тесни шорти. Преди да отидете на басейн или на почивка в чужбина, винаги трябва да се запознаете с обичаите и правилата, които преобладават там. Тогава можете да облечете подходящия бански и да сте много по-спокойни за почивката си.