Как да изглеждаме перфектно на плажа

Как да изглеждаме перфектно на плажа

Има ли значение вида на банския или роклята?

 

Разбира се! На първо място, когато правите покупка, вземете предвид факта дали банския ще ви е необходим за излежаване на плажа, или планирате да прекарвате времето си активно. Запитайте се: „Ще спортувам ли повече в него, плувайки в езеро или басейн, или ще правя слънчеви бани през повечето време, небрежно върху хавлия?“ Ако изберете първия вариант – изберете удобен бански а към него и ефирна рокля. За басейна определено препоръчваме цял бански, който въпреки че е активен, все пак ще остане на мястото си и няма да се притеснявате, че презрамката ви ще падне или ще разкрие твърде много. За слънчеви бани изберете колкото е възможно по-откриващ костюм, тъй като не искате да имате видими бели петна, когато носите разкриващо горнище.

 

Изглеждайте като звезда на плажа!

Да, и това се дължи, наред с други неща, на перфектния бански костюм! Ако обичате да блестите с блясък около себе си и не можете да си представите, че сте сива мишка на плажа – изберете щур тоалет, който със сигурност ще ви попречи да се разходите по брега на морето незабелязано. Разбира се, тук ще са необходими всякакви аксесоари, като слънчеви очила, шапка или парео.

 

И на плажа…

Разбира се, хората не живеят сами на плажа по време на почивка. Затова след плуване или слънчеви бани си струва да се разходите … не само по брега, но и из града. През лятото облечете шифонени леки рокли, които разбира се са свързани с празници, почивки… Те придават грация и изразителност на визията ви, така че не бива да забравяте за тях, когато стягате куфара си за празнично пътуване. Изберете ефирни рокли, които ще ви накарат да се чувствате комфортно и леко, дори и в най-горещите дни. Както знаем, времето през лятото може да бъде капризно, така че също си струва да си купите нещо по-топло. Вземете със себе си пуловер и удобен анцуг за почивка – ще ви бъде от полза и вечер.