Макси рокли – стил и елегантност

Макси рокли – стил и елегантност

За съжаление жените с великолепна фигура далеч не винаги могат да го оценят, защото не осъзнават какви луксозни форми имат. Красавиците с великолепни гърди и бедра винаги са се радвали на вниманието на мъжете.

 

Независимо от телосложението, дали е слабо или едро, то се нуждае от подбор на правилните дрехи. Целта на тази статия е да помогне на пълните момичета и жени да изберат правилния стил на обличане, който ще подчертае техните форми и ще скрие несъвършенствата.

 

Параметри, на които да обърнете внимание

Има много модели рокли за макси дами, но е важно да обърнете внимание на определени части на тялото, за да изберете правилния силует.

Трябва да обърнете внимание на следното:

Изпъкналият корем е един от основните проблеми на жените с извивки. Те прибягват до различни методи, за да го скрият, но това става предимно с помощта на широки и безформени модели. Това е погрешно решение, тъй като под широките дрехи вие, освен корема, криете и цялото си тяло.

Момичетата в тази ситуация се нуждаят от макси рокли, които могат да премахнат въпросния недостатък. Трябва да обърнете внимание на А-силуета. Такива модели, като правило, имат достатъчна дължина, така че дори могат да бъдат подходящи за вечерно излизане. Вторият вариант е роклята ампир, която е с висока талия. С помощта на представения стил можете да удължите силуета и да подчертаете великолепния гръден кош. В ситуация, в която коремът е проблемна зона, можете да изберете рокля с прехвърляне. Тази опция е подходяща както за вечерно излизане, така и за бизнес среща. Дълбокото V деколте подчертава бюста и отвлича вниманието от областта на корема.

Доста често при жените краката им изглеждат много пълни. Независимо от това, няма нужда да ги криете, тъй като жените трябва да демонстрират своята женственост, като избират рокли.

По правило проблемът е концентриран в ханша, така че дамите с пикантни фигури могат да отворят долната част. Не е необходимо да избирате продукти до пода, тъй като най-добрият вариант е дължината до средата на коляното. На такава фигура моделите със средна дължина ще изглеждат страхотно. Важно е да се отбележи, че при избора на тези модели те трябва да се носят с обувки на ток. Дори ниските токчета могат да направят краката ви да изглеждат по-стройни.

В някои ситуации проблемните зони на жените с великолепна фигура са ръцете. Ако трябваше да се сблъскате с този проблем, тогава не забравяйте да се вслушате в препоръките на стилистите. Почти всички казват, че в тази ситуация не трябва да носите прилепнали стилове на рокли.

Можете да скриете ръцете си, като си купите рокля с ръкав. Най-добрият вариант са моделите с ръкав 3/4. В тази ситуация можете да затворите проблемната зона, но оставете китките си отворени, за да можете да ги украсите с бижута. Препоръчваме ви да разгледате рокли, които имат оригинални необичайни ръкави. Например стилът „прилеп“.

Важно е да се отбележи, че при наличие на широки рамене е по-добре напълно да се откажете от ръкавите, тъй като те визуално ще ги направят още по-обемни.

 

Рокли за ниски макси момичета

Момичетата с малък ръст почти винаги носят токчета, искайки да изглеждат по-високи. Като правило те имат отлична стойка, което е абсолютно предимство на фигурата им.

Ниските момичета, които имат пълна фигура, трябва да изберат модели макси рокли, които могат да удължат тялото. В този случай е необходимо да се вземе предвид цветът на продукта. Потърсете модели, които имат вертикален модел / десен, тъй като ивици, фигури, орнаменти и така нататък могат да удължат тялото ви. Страничните панели могат да ви направят да изглеждате по-тънък. В този случай изборът трябва да бъде спрян на полу-вталени силуети. Можете да се спрете на рокля-калъф или рокля, която има леко разширена миди пола.

 

Сега имате възможност да изберете правилния стил на обличане за великолепна фигура, но не забравяйте да изберете правилните обувки за вашия образ, тъй като те играят важна роля.

Не забравяйте, че всяка жена трябва да се гордее с фигурата си и да може да я покаже в най-благоприятната светлина.