Модерни поли в днешно време

Модерни поли в днешно време

Модните поли са не само основен елемент от женския гардероб, но и проява на всичко най-женствено и романтично във всяка жена. Именно полата задължава жената да се държи грациозно, стилно и в същото време нежно, да се чувства красива, крехка и уникална. Но в какъв стил на пола ще изпитате тези чувства за една година, прочетете нататък.

 

Към днешна дата има много модели поли, които са популярни. Вероятно можем да кажем с увереност, че някои от моделите продължават да радват всички модници дълго време и до днес. Има и нови стилове, които влязоха в модата съвсем наскоро, но вече успяха да спечелят сърцата на всички наоколо. Днес ще говорим за това какви модерни поли ще бъдат популярни тази година и с какво да ги носите.

Пола тип молив

Може би една от най-модерните поли, която днес принадлежи към категорията на модерните поли, която е била и остава една от най-обичаните, е моливът. Някога момичетата се ограничаваха до строги модели, които можеха да бъдат подходящи само за офиси и специални поводи. Но днес се появиха разнообразни цветови решения, които предизвикват истинска наслада. Ярки, сочни цветове удивяват другите, а първите модни жени се опитват да го облекат възможно най-скоро както през летния сезон, така и през зимата. Между другото, новите кожени модели подлудиха всички още през 2015 г., защото беше много смело и необичайно, а освен това приятно изненада силната половина. Е, как можеш да устоиш на момиче в тясна и не много тясна кожена пола-молив? Също така ни се струва, че не е така, така че тази пола остава популярна сред всички поколения и до днес.

Пола тип лале

Вероятно на второ място имаме модна пола – лале, защото често го забелязваме и на момичета, както на тези, които работят в офиси, така и на тези, които просто минават.

Полата е създадена още през 60-те години и тогава е стигала само до коляното.

Тази пола може лесно да се комбинира със сако и с разнообразни блузи и ризи. Тя винаги ще седи перфектно и красиво. Можем да кажем, че полата е лале, поради което е наречена така поради факта, че формата наподобява обърната чаша на цвете. Затова се оказва, че тя приятно прегръща талията, правейки я тънка и елегантна, а благодарение на нея бедрата стават заоблени и съблазнителни. И освен това има мнение, че такава пола визуално разтяга силуета. Основното нещо е да изберете дължината, която ви подхожда.

Пола тип бъчва

Не забравяйте за един от най-популярните стилове днес и, вероятно, можем да кажем с увереност, че това е бъчва пола. Може би мнозина дори не знаят как се казва. Но от друга страна се вижда на всички минаващи дами. Между другото, тази пола почти винаги има допълнителна подплата, която придава на полата допълнителен обем, което е доста добър нюанс за слаби момичета. Въпреки това, пълните дами не се страхуват да носят такива модерни поли. В крайна сметка, ако изберете модел до коляното, освен това, подходящ цвят, тогава силуетът ще се разтегне и удължи. Най-важното е, избягвайте цветове като: бяло, червено. Те определено ще добавят обем и ще подчертаят всички недостатъци. Друга разлика на този модел са гънките в областта на талията. Именно поради това полата беше наречена бъчва.

Пола тип камбанка

Полата камбана се превърна в истински любимец на съвременните момичета. Такива модерни поли са били популярни още през 17-ти век и продължават да завладяват модните ревюта и до днес. И така, защо полата е кръстена на камбаната? Тук, разбира се, не беше без стил, защото полата е тясна в талията, но се разширява до дъното, създавайки формата на камбана. Беше истински бум, защото модниците носеха не само спокойни цветове, но и ярки, крещящи и дори шарени. Имаше много щампи, които предизвикаха не само наслада, но и смях, но няма съмнение, че в такава пола искате да се качите в чисто нова кола и да потеглите към залеза под песните на Франк Синатра.

Да, полата камбана наистина ни връща към тази епоха и изглежда особено красива и необичайна през лятото. Разбира се, има и зимни варианти, които са ушити от по-тежки тъкани, но по принцип такава пола се свързва с пролетта и лятото. Между другото, един от най-популярните материали, от които е ушита такава пола, е лен. Но за зимния сезон се използват вълна и кожа.

Пола слънце

Полата – слънцето също не можа да пренебрегне модерните красавици и попадна в категорията на модерните поли. Наистина, благодарение на своя модел, тя създава женствен силует и приятно подчертава достойнството на всеки, който го облече. Самият стил е нещо великолепно, често изглежда, че това е едно парче плат, просто зашито от няколко страни. Понякога такава пола е придружена от различни вложки под формата на ключалки, но беше забелязано, че основно слънцето е направено върху еластична лента. Ето защо се смята за много удобен и, разбира се, лек, ефирен. Това е полата – слънцето вече е ушито в различни цветове.

Много различни нюанси, вариращи от пастелни до ярки и сочни. Тук няма абсолютно никакви ограничения, защото основното е да изберете необичаен топ, по-спокоен нюанс. Сред по-старото поколение такава пола присъства в по-дълги модели, но сред ученичките се носят по-къси.

Пола с плисета

Плисираната пола е друга мимолетна модна мода. Което наскоро се завърна отново при нас и ще присъства на всички модници през 2019 година. Такъв модел наистина може да изглежда много изгодно, ако изберете вида за вашата фигура. Какво все пак е острие? Такава пола се състои от много клинове, но красотата на вашата фигура ще зависи именно от техния брой. Затова се опитайте да изберете модела, който ще подчертае вашето достойнство. Особено изгодно ще изглежда пола от успокояващи тонове.

Пола тип пачка

Чудя се дали някой си е мислил, че полата-пачка, носена само от балерини, ще стане популярна след време? Всъщност много момичета все още предпочитат този модел. Разнообразието от цветове няма да остави безразличен никоя модница. Самата пола се появи много отдавна, но не напуска рейтингите и до днес. Има едно предупреждение, което трябва да вземете предвид, когато ще си купите такава пола, защото тя не винаги изглежда подходяща на всеки тип фигура.

По-добре е пълните жени да се въздържат от пакет, защото това само ще добави обем, което в този случай ще изглежда глупаво. Да, и по-възрастните дами е най-добре да не го носят, тъй като самият модел е предназначен за балерини, които винаги са леки, ефирни и почти всички млади. Към днешна дата има и мини опаковки, но тези модели, които достигат до коляното, а в някои случаи дори и по-ниски, изглеждат по-елегантни. Полата е изработена основно от многопластов и прозрачен материал, така че изглежда лека, ефирна и необичайна.

А – силует

А-силуетната пола стана популярна още преди да се родим. Той е универсален за всяко момиче и върви почти наравно с молив. Най-добре се носи за ежедневно облекло, въпреки че има по-ярки варианти. Които са чудесни за празници и различни тържества. Например, пола, украсена с лък, е подходяща за необикновени събития и фирмени партита. Не забравяйте, че такава пола е нещо стеснено и прилепнало. Въпреки че всъщност никой отдавна не се придържа към такива стандарти и моделите се шият безплатно и необичайно. Както вече разбрахте, този стил предполага плат, който лесно върви по силуета ви. Той подчертава талията, но най-вече заобикаля други части на тялото. А в някои случаи дори се прави с разфасовки, за да се разреди тази прекомерна строгост.