Официални вечерни блузи

Официални вечерни блузи

Блузите са универсална част от женския гардероб. Могат да се носят на работа, на разходка, на среща, на кино, кафенета.

 

Но по някаква причина мнозина не смятат блузата за един от елементите на вечерната визия. Повечето жени са сигурни, че само рокли са подходящи за светско събитие. Да, роклята винаги е красива и шик. Но вечерната блуза в комбинация с пола или панталон изглежда не по-малко достойна.

 

Какви блузи са вечерни?

Блузите за вечерно излизане имат редица характеристики.

Скъп плат. Тя може да бъде коприна, сатен, шифон, кадифе, гипюр. Блестящата повърхност изглежда изгодно в светлината на светлините, блести благородно и прави изображението грандиозно и тържествено.

Декоративни елементи. Дизайнерите използват кристали, мъниста, бродерия, боядисване на плат, сложни яки, волани, волани като декорация.

Крой. Вечерните блузи са зашити по такъв начин, че да подчертаят предимствата и най-привлекателните места на собственика си, както и да скрият недостатъците. Популярни стилове на блузи – обвивка, корсет, дълбоко деколте.

 

материали

Има и лидери сред тъканите. Модните дизайнери използват следните видове тъкани:

Преливащи се – коприна и шифон. Те са леки, нежни, свободни, подходящи за всякакъв тип фигура. Материалите не се разтягат, така че стиловете ще бъдат или летящи, или с крепежни елементи.

Текстурирани – дантела и гипюр. Материите са полупрозрачни, така че се използва подплата, предимно в контрастни цветове. Добър вариант за стилна блуза е светла дантела и тъмна подплата. Така вниманието се отклонява от проблемните зони и всички очи спират само на играта на цветовете.

Плътно – кадифе. Тенът е топъл, уютен, подходящ за есенно-зимния период. Кадифените модели винаги изглеждат женствени и елегантни, не изискват допълнителни декорации.

 

модели

Вечерните блузи са популярни сред модниците, особено след като винаги искате да разнообразите визията си, като се откажете от рокли. Дизайнерите разбраха това и всеки сезон ни глезят с нови модели блузи.

Дълъг ръкав. Подходяща за всички, но идеална за дами с големи ръце. В същото време гърбът, рамото могат да бъдат отворени за съблазнителност. Блузите са изработени от шифон или коприна, тоест от летящи тъкани, които ще направят изображението безтегловно.

Къс ръкав. Универсален вариант, за всякакъв тип фигура. Изглежда добре на жени с тънки, опънати ръце и тесни рамене.

V-образно деколте. Сред вечерните блузи това е най-продаваният модел. И не е изненадващо, че деколтето се фокусира върху гърдите. Този трик се използва от известни модни къщи и получават огромен брой доволни и благодарни клиенти.

Увийте блузи. Гънките на тъканта могат да коригират някои недостатъци на фигурата. Такова вечерно облекло се препоръчва да се носи с класически панталони и помпи на стилет.

 

Какво да облека?

Трябва да комбинирате вечерни блузи, като се придържате към следните правила:

От полите идеални са тесните варианти, те ще направят краката ви тънки. Крехките момичета ще изглеждат нежно в дълга пола. Любителите на оригинални неща трябва да разгледат по-отблизо полата-пачка;

Тесни, расклешени, права кройка, дънки – вечерните блузи се комбинират с всякакви модели и стилове панталони;

Обувки с токчета или затворени сандали на стилет ще допълнят визията с вечерна блуза. Можете да обърнете внимание на удобни обувки с леко издигане от 3-4 сантиметра. Но е по-добре да откажете плоски подметки и ботуши;

Съединители или чанти с къси дръжки ще разредят добре образа, докато можете да поставите телефона и парите си в портмонето си;

Аксесоарите просто трябва да са в изображението. Но трябва да внимавате с тях. Приоритет са изисканите и малки комплекти от благородни метали или перли. Масивните бижута се комбинират и с блузи, основното е да не прекалявате.

 

Как да създадем празничен вид?

Празнична визия с вечерна блуза е лесна! Селекция от снимки ще ви помогне да изберете дрехи за ефектни лъкове.

Шикозна блуза от ярка тюркоазена коприна с красива миризма, която подчертава бюста. Тя изглежда страхотно с леки панталони, малък клъч и една масивна гривна.

Съблазнителна тъмносиня дантелена блуза с каишка, подчертаваща талията – всички погледи ще бъдат привлечени от този лък. И полата, и панталоните ще се впишат в образа. Що се отнася до аксесоарите, има пълна свобода на избор – или големи бижута, или бижута.

Кадифена блуза с пеплум подчертава извивките на талията и ханша, а тънката пола подчертава това. Изображението не е претоварено с аксесоари – само низ от перли около врата и ярък маникюр.

 

Това е само малка част от изображенията с вечерна блуза. Неговата гъвкавост ви позволява да създавате зашеметяващи лъкове, всеки път позволявайки на жената да изглежда различно, но толкова елегантно и тържествено.