Перфектната лятна рокля

Перфектната лятна рокля

Летният сезон е тук и модниците трябва да прегледат гардероба си за съответствие с модните тенденции. Роклята си остава първият и задължителен атрибут на това лято. Тази година световната мода отново се обърна към безсмъртната класика и романтичното настроение. За да направите правилния избор за себе си, трябва да научите основните правила на сезона.

Какво точно трябва да знаете, за да изберете наистина модерни летни рокли, ще разгледаме по-долу.

ДЪЛГА ЛЯТНА РОКЛЯ | evizabg.com

Модни цветове

Основата за избор на летни рокли тази година трябва да бъдат следните цветове:

Бялото ще остане първи и абсолютен победител. Той не само подчертава красотата на жените, но и автоматично прави дрехите удобни в горещо време. Наравно с бялото, особено внимание заслужават цветовете от жълтата гама до ярко лимонено. Между другото, никой не извади златото и медта от тенденцията.

Червеният цвят остава настрана, но модните къщи не се отказаха от него и този сезон.

Черните летни рокли заслужават малко по-малко внимание. Експертите съветват да не го използвате в чист вид, но ще бъде твърде много да откажете черна рокля.

Ярки модели и геометрични шарки ще бъдат подходящи.

Нюансите на синьото от светло синьо до наситено кобалт ще останат на мода. Комбинацията им със сив цвят ще бъде особено ефектна.

Последната новост ще бъде цветът на чаената роза, който отново е на мода.

Къса лятна рокля | evizabg.com

Модни материи за лятна рокля

Подиумите на световноизвестни модни къщи изобилстват от лека коприна и най-фина френска дантела. Не всеки обаче може да си позволи такова изискано ястие. Ето защо модниците трябва да обърнат внимание на евтините летни рокли от шифон, лен и памук.

Този сезон не се сбогуваме с благородния лен и дънков плат, трикотаж и леки дънкови тъкани. Всички те ще намерят своето приложение и ще позволят да се реализират всички идеи на модата. Освен това тези тъкани са практични за употреба и лесни за поддръжка.

Модни летни стилове

Вечната класика отново зае полагащото й се място. Страхотни дълги летни рокли с вталяване. Късите рокли-калъф и класическият бизнес стил ще станат задължителни модни атрибути на сезона. За една бизнес жена присъствието на такива рокли ще стане не просто желателно, а задължително.

Специално внимание заслужават летните рокли с класическа кройка с флорални шарки. На гладки тъкани всички видове флорални шарки изглеждат ефектно и най-важното е, че се държат практично. Летните рокли са изпълнени с летни мотиви и слънце.

лятна рокля дълга | evizabg.com

Точната дължина = точната лятна рокля

Дългите летни рокли определено ще останат модна тенденция. Въпреки това, плаващи красиви летни рокли „до пода“ няма да отговарят на всички. Жените и момичетата с нисък ръст трябва да бъдат много внимателни при избора на такава рокля. Но ако решението „Със сигурност ще си купя лятна рокля с дълга пола“ е придобило твърдост, ние от Евиза ще може да ви предложим разнообразен избор.

Къси летни рокли и различни летни сарафани не са изчезнали никъде. И можете спокойно да покажете краката си това лято.

Ярки и нестандартни летни рокли вече ви очакват. Можете да бъдете сигурни, че новата ни колекция отговаря изцяло на строгите модни канони на това лято. evizabg@abv.bg