Правилен избор за мъжка тениска

cherna teniska 1363 800x800 1

Правилният изборът на мъжка тениска е тежка дилема както за мъжете, така и за жените в днешно време. Има много места, където те се продават като физически магазини за дрехи, онлайн такива, магазини за сувенири и др. С толкова много възможности за избор, всеки човек би се затруднил в решението на каква тениска да се спре. По-долу са дадени няколко съвета за това къде да намерите тези мъжки облекла и на какво да наблегнете в търсенето.

Освен онлайн, друга възможност за търсене на мъжка тениска е вашият местен магазин за дрехи. Повечето магазини за търговия на дребно имат своя секция, в която продават мъжки и дамски горни облекла. Тук можете да намерите марки, които са направени специално за мъже и имат свои собствени стилове. Тази опция е на пазаруване е удобна, но е важно първо внимателно да огледате плата, от който е изработена дрехата и да се уверите, че той ще издържи на често пране.

В някои магазини се предлагат и дизайнерски мъжки тениски. Тук отново вашият избор е от решаващо значение. Не бързайте да се подлъгвате от външния вид на дизайнерското облекло. Най-важно е да се уверите в качеството на плата. Търсете тениска, изработена от 100% памук и дизайн, който ви харесва. Добре изработената мъжка дреха със сигурност ще издържи няколко години употреба.

Едноцветните тениски са традиционният избор за мъже. Те са прости и лесни за съчетаване с други дрехи. При тях може да избирате между тъмни цветове или бяло. Не е нужно да се спирате на сложен дизайн, тъй като обикновените цветове са достатъчно добри.

Черното често се счита за класика що се касае за мъжко облекло. Той е вечен и елегантен цвят. Най-хубавото при него е, че може да се носи по най-много различни начини. Може да се облече с тъмен костюм за официален повод или пък да се съчетае с дънки за непринуден ден навън.

Друга възможност за избор на мъжка тениска е едноцветната поло риза. Тя може да се съчетае с обикновен панталон във всеки цвят или модел. Това я прави отличен избор на униформа за компания, чийто основен бизнес е базиран на открито. За постигане на по-небрежен вид поло ризата, съчетана с каки панталони е чудесно решение .

Едно от най-важните неща, които трябва да имате предвид при избора на мъжка тениска, е дали тя е комфортна. Потърсете материали, които са леки и дишащи. Памучната риза също трябва да ви е удобна, особено ако ще я носите често. Ключът тук е да се уверите, че избраната от вас дреха може да се облече  различни ситуации и по различно време.

Друго нещо, с което да се съобразите е на какъв тип деколте да се спрете. Класическият V стил е чудесен вариант. Той е идеален за работа или професионална среда. Ризите с V-образно деколте могат да бъдат намерени в най-различни цветове, стилове и размери, така че можете лесно да откриете такава, която да пасва добре на вашия гардероб.

Що се отнася до материала, изберете материя, която има добра въздухопропускливост и позволява на кожата да диша. Памукът е най-добрият ви приятел в това отношение. Някои мъже предпочитат копринени ризи, заради лекотата им, но те изискват по-сериозна поддръжка. Вълнените тениски ще се усещат малко по-тежки, но пък за сметка на това са по-издръжливи и със сигурност ще се носят доста по-дълго.

Внимателно обмислете какъв да бъде стилът и цвета на тениската. Ако искате да ви е комфортно, заложете на нюанс, който не се откроява сред тълпата. Винаги можете да  смесвате и съчетавате такъв с различни тоалети. Ако обаче изберете един цвят, по-добре си вземете такъв, който съвпада добре с всеки елемент от облеклото, който вече имате.

И накрая, помислете за съобщението, което бихте искали да изпратите със своята тениска. Това ли е нещо, което бихте искали да кажете на всички? Или чрез нея искате да заявите нещо на приятелите си? Отговорете си на тези въпроси, когато правите своя избор. След като го направите, знайте, че сте готови да излезете навън със стил.