Разнообразието при туниките – модели и видове

Разнообразието при туниките - модели и видове

Младежка

Има такова нещо като младежка туника, тя може да се различава по стил, малко по-къса, и кройка, малко по-тясна, и цветове, малко по-ярка. В допълнение, младежка туника може да бъде отпечатана с ярки щампи, снимки, надписи. Класическите младежки туники изглеждат страхотно като мини рокля, отваряща стройни крака.

За бъдещи майки

Туники съществуват за бременни и кърмещи майки. Те могат да подчертаят красотата, нежността на бременната жена. В същото време туниката е в състояние да затопли през зимата, да предпази от слънцето през лятото. Обвивната туника ще стане просто незаменима по време на периода на хранене. Тоест в този период от живота туниката е предназначена да помогне на една жена и да подчертае всички нейни добродетели и щастливо състояние. Една жена може и трябва да изглежда красива през всеки период от живота.

За жени над 50 г

Една жена на всяка възраст е красива, но с възрастта жената започва да предпочита комфорта пред красотата. А комфортът е, когато е топло, уютно и не ограничава нищо. Това е нещо, което радва и украсява любимата ви туника, стилна, елегантна и изработена от естествен материал.

по цвят

Оцветяването може да бъде монофонично: ярки или пастелни цветове, в зависимост от това къде отивате в тази туника. Туниката може да бъде с класически щампи като каре, райета или полка точки. Или може би в ориенталски стил, стил бохо, да имат ярки, забавни щампи (с животни, анимационни герои, надписи, портрети) или флорални и акварелни.

Тук такава проста дамска туника се оказа неочаквано многостранна. Това са само основните разновидности, освен тях можете да намерите и туники с шлейф, отворен гръб, в готически и рокерски стилове и т.н.

 

С какво да носите с туника?

Вече знаем какво представляват туники, нека да разгледаме какво да носим с всяка от съществуващите туники:

Леките летни туники, изработени от камбрик, лен, шифон, включително плажни туники, трансформери и туники с обвиване, ще се съчетаят добре с къси панталони, бричове, капри, широки панталони и леки летни поли или като самостоятелен вид облекло. Можете да допълните визията с широкопола шапка, голяма плажна чанта и сандали или джапанки с малък или плосък ток.

Туники – тениски и туники – тениски в спортен стил със сандали или олекотени маратонки са подходящи за спорт и за разходка.

Вечерно облекло може да се създаде с помощта на рокля – туника от красиви скъпи материи, като коприна, сатен. Допълвайки го със скъпи аксесоари и обувки на висок ток.

Рокли – туники в стил casual могат да бъдат под средни или малки токчета, отгоре можете да сложите яке или жилетка и малка чанта (бебешка или талия). В същото време якето може да бъде деним, кожа, велур, сега тази комбинация е приемлива и препоръчителна.

Офис вариант, който може да включва туника – блуза, туника – риза в пастелни или бели цветове с класически панталон, пола-молив за обувки според сезона.

 

В студения сезон туника – пуловер, туника – джъмпер и туника – пуловер от трикотаж, вълна или кашмир може да се носи под кожени панталони, дънки, панталони от различни стилове или клинове. В този случай туниката може да се носи върху водолазка или да бъде оверсайз. Обувките трябва да са удобни и подходящи за сезона.

 

Туника в национален или бохо стил може да се носи през всеки сезон с прави или заужени панталони за равни обувки.

 

За кого е подходяща дамска туника?

Туниката с ръкав на прилеп може да скрие несъвършенствата на пълните ръце;

Можете да увеличите визуално малък гръден кош с туника с яка;

Ако имате много тесни бедра, но широки рамене, изберете права туника с ръкави три четвърти, реглан, къси ръкави и изхвърлете обемните ръкави, като крило на прилеп, кимоно, което ще направи диспропорцията по-забележима;

С правоъгълна фигура не бива да носите туники с открити рамене и оверсайз туники. Ще ви подхождат асиметрични туники с къси ръкави, ръкави с венчелистчета или ръкави камбана;

Ако имате допълнителни сантиметри в талията, тогава разклещена или просто свободна туника ще ви помогне да ги скриете;

Прекалено пълните крака могат да бъдат маскирани с широка туника под расклешените панталони;

Момиче с фигура „ябълка“ трябва да се съсредоточи върху стройните крака и красивото деколте, като избере туника с изрезка и я носи под клин, например.

Знаете ли, че такава кратка и проста дума като туника крие толкова разнообразие от стилове, стилове, материи и цветове.

Всяка жена ще може да намери точно своята туника сред такова изобилие. Разбира се, в гардероба на модата трябва да има различни неща, различни по цвят, текстура, стил и дори цена, подходящи за конкретен повод. Всичко зависи от теб.