Целият бански-изборът на много жени

banski ss svezhi akcenti 2308 800x800 1

Модата при банските напоследък е доста променена и особено разнообразна. Когато търсите цял бански имайте предвид, че това си е предизвикателство. Един полезен съвет е, че когато избирате според размера си, се водете по мерките на сутиените. Така няма да купите нещо което няма да ви стане и да съжалявате. Съвременните модели са мултифункционални, освен че някои имат допълнение с което да промените външността си, други могат да бъдат използвани при посещение на спа център или почивка край басейна.

Целият бански е класически и универсален модел. Всяка фигура има предимства и недостатъци. Подходящият бански трябва да подчертае едните и да прикрие другите, за да се чувствате неотразима на плажа. Повечето жени искат да са елегантни когато отидат на масаж и да покажат класа и лукс. Процедурите, на които ще се подложите ще ви заредят с нова енергия и ще се почувствате като богиня. В никакъв случай не се лишавайте от подобно преживяване, ще усетите как тялото ви се превъзнася, а вие сте толкова спокойни и отпуснати. За тези които са начинаещи ви препоръчваме да се подложите на нещо традиционно преди да се впуснете в дълбокото.

Друг вид цял бански са танкините. Това е модел, навлязъл сравнително скоро на пазара, но много търсен напоследък. Той може да прикрие доста несъвършени зони. Стои толкова добре на по-пълни жени, колкото и на слаби. Имате възможност да го носите и с аксесоари, понякога те се предлагат към банския и може да ги закупите заедно. Ако банският е с вградена конструкция на сутиен и е подходящия размер, ще стои стабилно и ще ви даде нужното спокойствие.

Винаги се възхищаваме колко добре стои банския на другите жени, а ние не постигаме такава визия. Съобразявайте  конструкцията на тялото си , бюста също е важен, цвета на кожата, както и формата на дупето и бедрата ви. Това са фактори, които не бива да бъдат пренебрегвани, ако желаете да постигнете секси излъчване и да фокусирате вниманието върху себе си. По-едрите дами също имат шанс да изглеждат страхотно, стига да са подбрали правилното облекло, съобразено с техните потребности.

Внимателно избирайте материите, от които е съставено облеклото. Чувствителната кожа се нуждае от плат, който няма да я дразни и ще може да диша. Също така е добре да осигурите на тялото си плавни и свободни движения. През горещините на никой няма да му е приятно да е притиснат в парче плат и да прави усилия, за да извърши определено движение. Най-честите материали са памука, ликрата, еластана и найлона. Предполага се, че те са най-подходящи за плувно облекло, издръжливи са на слънце и вода, лесно се поддържат.

Когато имате проблеми в областта на талията, ханша и бедрата е чудесно ако намерите бански, който да скривя тези части. Идеални са банските с висока талия, полички или такива, които изглеждат като туники. По-дребничките дами е задължително да си купят нещо по-изрязано и прибрано, за да не добавят допълнителен обем към визията си. Високите жени могат да си позволят почти всичко, стига да внимават с комбинациите. Прашката е чудесен избор за изящните и изваяни дами. Така ще бъдете провокативни и секси и ще постигнете невероятни резултати на плажа. Този вид би бил подходящ и за посещение при масажист или терапия, колкото по оскъдно толкова по-добре.

Връщаме се отново на танкините. Това е новият хит на плажа от известно време, носят ги повече жени от колкото предполагате. Можете да откриете нещо елегантно или класическо в интернет, ако искате да прекарате невероятно на басейна или морето. Ще изпитате неземно удоволствие от времето прекарано при специалист в спа центъра или в топлото джакузи, където ще се глезят сетивата ви. Няма значение какво ще предпочетете, радвайте се на ползотворната почивка и бъдете щастливи.