Бяла туника – удобни и практични дрехи за горещото лято

Бяла туника - удобни и практични дрехи за горещото лято

Наскоро бяла туника влезе в летния моден гардероб. Тя се превърна в един от доминиращите елементи на ежедневното и плажно облекло. Това са свободни удължени ризи без закопчаване, ушити от тънки дишащи материи. Тяхната отличителна черта е свободното изрязване.

Дамски бели туники

Такъв стилен елемент от облеклото като бяла туника за плаж или за ежедневен стайлинг смело заобиколи всички останали цветни дрехи и заема видно място. Той предизвиква редица неволни асоциации с горещо лято, море, комфорт и гъвкавост. Към днешна дата предпочитание се дава на продукти в различни модели и разфасовки:

това могат да бъдат неща в ориенталски стил, ажурни, украсени с дантела, бохо стил и плажни модели;

необичайни модели рокли и тънък трикотаж станаха много популярни сред купувачите на модни дрехи;

истински шедьовър е бяла туника, украсена с ръчна бродерия.

Бяла плажна туника

През последните няколко години много внимание се отделя на имиджа на плажа. Ако по-рано беше възможно да вържете парео на бедрата или да облечете удобни шорти, днес плажният вид се обработва много внимателно. Бялата плажна туника се характеризира със следните характеристики:

перфектно подчертава тена и се съчетава добре с такива плажни аксесоари като сламена дамска чанта и широкопола шапка;

изключително актуални бели туники от памук, т. нар. “марля”, или ажурна дантела, шифон или сатен. Основната му характеристика е необичаен външен вид и удобство;

Асиметрична бяла туника

много асиметрични продукти имат умишлено небрежно покритие на долния ръб, което имитира липсата на овърлог, което придава на нещата допълнителна асиметрия и необичаен вид.

Бяла туника риза

През последните сезони изключително актуална стана бяла дамска риза туника. Не бива да се бърка с модели ризи оверсайз. Те, напротив, имат женственост, която често липсва в свободното. Ризата има следните характеристики:

има множество копчета, които могат да отиват изцяло отпред на дрехата и да завършват в гърдите или кръста;

кройката е доминирана от трапецовидна или правоъгълна;

продукти с дължина до средата на бедрото или малко над тях се съчетават добре с дънки, къси летни панталони или тесни поли със средна дължина.

Бяла туника риза

 

Какво да носите с бяла туника?

Този елемент от облеклото може да се нарече наистина универсален. Може да се носи самостоятелно или в комбинация с дънки, поли, шорти и панталони. Сред най-успешните вариации на комбинацията са следните:

Роклята и плажната дреха са създадени като самостоятелен елемент от облеклото. Дължината им е достатъчна, за да не могат да се комбинират с никакъв тип панталони.

Струва си да се обърне внимание на избора на подходящи обувки и аксесоари, тъй като дълъг модел флиртува с нови цветове.

Продуктите със средна дължина могат да се комбинират с контрастиращи тъмносини и светли тесни дънки, това изображение ще бъде подходящо както в града, така и на почивка. Бяла туника с панталони също изглежда страхотно.

Ажурните плетени или дантелени изделия се комбинират със скъсени класически панталони с дължина до глезена. Тези модели могат да се носят както в офиса със свободен дрескод, така и за всеки ден.

Всяко такова нещо върви добре с пола-молив и шорти с класическа кройка, малко над коляното.

Моделите в стил бохо се съчетават добре с дълга пола с прав силует, можете да допълните образа с ръчно изработена платнена чанта през едно рамо и много мъниста и гривни.

Роклята може да бъде допълнена с възможно най-широк колан или кожен портфейл.

Ажурни, дантелени и тънки плетени модели се представят в красив ансамбъл с дънки и къси памучни панталони в ярки летни цветове.

Ръчно бродираните продукти ще ви помогнат да създадете както ежедневен ежедневен образ, така и неформален образ в стил бохо.

Една от най-често срещаните комбинации са скъсените дънкови шорти с бяла туника.