Дамски блузи – най -красивите и модерни блузи за всеки вкус

Дамски блузи - най -красивите и модерни блузи за всеки вкус

Гардеробът на модерно момиче трябва да бъде не само стилен и практичен, но и привлекателен. Не всяка дреха може да бъде такава. Но чрез добавяне на поне един елемент към изображението дамска блуза, цялото изображение се трансформира. А красивите блузи се считат за действителен избор.

През новия сезон стилното женско облекло е представено не само в строг класически стил. Тенденцията е оригинални и необичайни решения както в самата кройка, така и в декорацията, цветовата схема. Дизайнерите подчертават популярността на моделите със секси детайли – разкриващи определени части на тялото, изрези, от полупрозрачни и прозрачни материали. В същото време удълженият стил на туниката остава в тенденция, което винаги ще подчертава женствеността и романтиката на стила.

Не предполагайте, че хлабавата и обемна кройка не изглежда привлекателна. Напротив, стилистите подчертават популярността на стиловете извън раменете с факта, че такъв елемент в изображението допълнително подчертава крехка и грациозна фигура, особено в полупрозрачен дизайн.

Най -подходящият избор за топлия сезон е стилът без ръкави. Тенденцията обаче е и тениска с къс ръкав с фенерче с дължина 3/4.

Този елемент от облеклото принадлежи към категорията на основния гардероб. В арсенала на всяка модница трябва да има място за един или два стилни продукта. В същото време изобщо не е необходимо тези дрехи да се отнасят само към строги комбинации. Красивите модерни блузи изглеждат чудесно и в ежедневни ансамбли. Най -популярни са моделите, изработени от естествени материи. Прозрачният и полупрозрачен дизайн е универсален за всеки ден и вечер. Но една от основните характеристики е цветът. Нека да разгледаме най -подходящите решения:

Класически цветове. Черно-белите модели остават печеливш универсален избор. Но тенденцията е и комбинацията в един дизайн на тези два контрастни нюанса, и други тонове от гамата – пепел, графит и други.

Поклон на кон в красив дизайн и шарки ще бъде привлекателен и оригинален. Най -женственият е флоралният принт, както с малки, така и с големи мотиви. Анималистичната абстракция отново е на мода, особено популярна в комбинация с прозрачен материал.

Пастелни нюанси. Цветове като праскова, мента, лавандула, лимон винаги ще добавят свежест към вашия външен вид. Следователно пастелните цветове не са излезли от модата няколко сезона подред.

красиви шифонови блузи

Наситен монохромен. Дълбоките монохроматични цветове – вино, сапфир, изумруд, шоколад, патладжан – се считат за действителен избор за нежни класически комбинации и за вечерта. Ярки монохромни решения в жълто, оранжево, малиново, зелено и други също са в тенденция.

Ажурният материал в дизайна на облеклото винаги е стилен, женствен и грациозен. Красивите дантелени блузи са представени в различни цветове, но най -елегантните и в същото време универсални са цветовете в бяло, черно и естествени нюанси. В тенденцията продуктите са изцяло изработени от ажурна материя или с атрактивна дантелена облицовка. Контрастният дизайн се превърна в модерен избор. И действителното решение в този случай се счита за красиви бели блузи с черна дантела. Тъмните тапицерии могат да украсяват яката, ръбовете на рафтовете или да стърчат под формата на волани, пеплум и други детайли.

Шифонът остава друг популярен избор на материал за шиене на стилни женствени дрехи. Тази лека, полупрозрачна материя има плавен ефект, който подчертава изяществото и изтънчеността при носене. Красивите шифонови блузи са подходящи както за ежедневни лъкове, така и за строги комбинации. Моделите с каскадни волани или слоести кройки станаха особено популярни. В този случай би бил подходящ А-образен силует с плътно прилепнал хомот. Модните прозрачни ризи са представени с щампи, които изглеждат много ефектно и привлекателно.

Задната част се превърна в модерно решение в дизайна на стилни блузи. Такива модели са популярни в стил обвивка. В този случай предната част остава неразделна. Две увити рафтове на гърба перчат красиво в чорапа, леко отваряйки тялото и подчертавайки стройната стойка. Най -красивите блузи се допълват с оригинални изрези. Тук V -образна форма или интерпретация на затворени геометрични фигури – ромб, овал, може да се превърне в подходящо решение. Дизайнерите предлагат и стилна кройка с прозрачна вложка на гърба от дантела или мрежа. Алтернативен вариант би бил връзката с лъкове.

Важна роля играе завършването на портата в продукта. В този случай основата може да бъде лаконичен и прост дизайн под формата на риза или права туника. Въпреки това, като добавите стилна и атрактивна яка към продукта, целият външен вид става запомнящ се. Такива модели са особено подходящи за строги лъкове, където всеки декор е сведен до минимум. Красивите офис блузи често се допълват от яка от аскот. Дългите панделки отпред могат да бъдат завързани в официална вратовръзка или флиртуващ лък. Друго актуално решение за романтични и непринудени лъкове е волана от малки волани.

В последните колекции дизайнерите подчертаха значението на стиловете с дълбоко деколте. Освен това такъв завършек може да бъде тесен или широк, достигащ до линията на талията. Красиви необичайни блузи са представени с деколте в яка със свободна форма. Тази опция не само изглежда привлекателна, но също така е в състояние визуално да придаде обем на бюста поради гънки, което е идеално за момичета с малки гърди. Продуктите от една част с прозрачна вложка на деколтето, изработени от дантела или тюл, се считат за модно решение.

Контрастната бродерия остава стилно довършително решение от година на година. Такъв декор винаги изглежда женствен и привлекателен. Бродираните дизайни и дизайни са популярни в национален стил, флорални и анималистични теми. Като правило за основа се взема плътен монохроматичен материал с неутрален или универсален нюанс. Красивите черни блузи от прозрачен шифон или тюл, бродирани със златни или многоцветни шарки, се превърнаха в модна новост на последната колекция. Обикновената риза се счита за стандартна кройка за бродерия.

Съвременната мода подчертава, че дамското облекло вече не е разделено на категории стилове въз основа на телосложение. Отминаха дните, когато момичетата с наднормено тегло са принудени да обличат халати. Това се отрази и на колекцията от стилни блузи за жени плюс размер. Не само кройката, но и цветовите схеми се поддадоха на промените. Модният избор тази година бяха красиви бели блузи за пълни и модели в ярки плътни цветове. Ако обаче трябва визуално да стесните раменете и да сведете до минимум обема на горната част, тогава е по -добре да изберете тъмен дизайн. Нека да видим най -стилните стилове:

Моделът на вталения силует ще бъде истинският избор. Алтернативно решение би било удължена туника с колан, който подчертава талията. Тази функция ще направи линиите на фигурата по -гладки и изящни.

Неравномерните линии на рязане винаги помагат да се отклони вниманието от проблемните области на конституцията. В тенденция са не само асиметричните шарки на дрехите, но и довършителните – коса закопчалка, хаотична драперия и така нататък.

Отвореният връх ще добави свежест и младост към външния вид. Ако нямате проблеми с широки рамене, то моделът без яка с хоризонтално деколте е истински избор. За да не изглежда горната част по -широка, изберете опцията за изрязване.

Обвиващият се модел се счита за добър избор за пълна фигура. Такъв дизайн ще ви позволи да регулирате продукта според неговите параметри и да създадете естествено деколте, което ще подчертае красив бюст.