Кожена пола в гардероба: с какво да я носите, за да изглеждате стилно?

Кожена пола в гардероба: с какво да я носите, за да изглеждате стилно?

Кожените изделия никога няма да излязат от мода. Те са практични, красиви и винаги изглеждат стилни. Днес кожата стана толкова популярна, че от нея се шият не само обичайните връхни дрехи, но и обикновените неща – панталони, блузи и дори бельо. Полите изглеждат особено ефектно в кожа.

Къси и дълги, прави и трапецовидни, широки и тесни – няма значение, единственото важно нещо е, че те знаят как да различат собственичката си от тълпата и да ги накарат да говорят за нея като за жена с мода. И така, анализираме какво да облечем с кожена пола.

Първо, нека разгледаме самия предмет на нашето модно изследване – кожена пола и причините за популярността му сред жените?

Кожата винаги изглежда ефектно и най -важното скъпо. Такава пола винаги подсказва, че нейният собственик е собственик на скъп и най-важното-висококачествен гардероб.

Кожата винаги е в тенденция и ако можем да кажем за обикновена пола, че нейният стил отдавна е излязъл от модата, тогава никой няма да мисли така за нейната „кожена приятелка“, защото нейният основен детайл изобщо не е стил или кройка , но материалът, от който е завършен.

Кожата е практична. Кожените изделия не е необходимо да се гладят, а модерното обличане от кожени материи е такова, че нещата да не се разтягат или деформират. Дори тясна кожена пола след множество други дрехи не губи своето представяне.

Интересно

Първоначално кожените неща бяха доста груби, обемисти и тежки. Първият, който започва да произвежда модификации на кожения материал, е французинът Жан-Клод Житроа. Дизайнерът-експериментатор притежава авторството на еластичната кожа. Всъщност именно това изобретение го направи име в света на модата. Благодарение на иновациите на френския дизайнер, кожените изделия са придобили изключителна мекота и способността да прилягат по тялото, идеално седейки върху фигурата. Можем да кажем, че от този момент кожените неща отиват да покоряват модните върхове.

Кожена пола е печеливша инвестиция. В края на краищата кожената тъкан е устойчива на износване (ако, разбира се, е с високо качество и го използвате правилно) и такава пола ще ви служи много години.

Кожата е удобна. Винаги се чувствате комфортно и защитено в него.

Кожата се комбинира с различни материи – дантела, кадифе, коприна и др. И на базата на кожени неща можете да създавате разнообразни изображения от строг бизнес до бляскава вечер. С други думи, кожена пола може безопасно да бъде класирана сред „скелета“ на основния женски гардероб.

С какво да облечете кожена пола, за да изглеждате наистина стилно. Като начало трябва да разберете едно основно правило – кожена пола обаче, подобно на кожените панталони, се комбинира само с кожени обувки! Можете да изберете всеки тип обувки – обувки, ботуши, ботуши и дори маратонки – основното е, че са кожени.

Що се отнася до стила и моделите, всичко зависи от сезона и имиджа. Но комбинираната двойка за кожена пола може да бъде различна:

Може да бъде вариант с обемна вълнена пуловер. Може би най -подходящото решение за това какво да носите с кожена пола през зимата.

Комбинации с блузи от най -фина коприна или дантела също са допустими.

Но цялостният вид на кожата е доста опасен. Кожено яке или блейзър е може би единственото безопасно решение какво да облечете с кожена пола.

Във версията на връхни дрехи кожените неща, напротив, са за предпочитане. Какво можете да носите под кожена пола? Изберете скъсени якета или дъждобрани, които демонстрират красотата и ефектността на вашата пола.