Мъжки шорти – подгответе се за лятото!

Мъжки шорти – подгответе се за лятото!

В горещия сезон е много важно да изберете правилния гардероб. В крайна сметка искате да изглеждате стилно и привлекателно, но в същото време да се чувствате възможно най-удобно. Мъжките шорти са много полезни през лятото. Това е най-ежедневното и небрежно облекло, което спестява в жегата, оставяйки долната част на краката отворени. Въпреки това, преди да се облечете за този летен лък, трябва да прочетете някои препоръки. В крайна сметка е много важно да изберете правилните мъжки шорти и да ги комбинирате хармонично с други неща в гардероба си. Това ще ви помогне винаги да изглеждате подходящо, правейки положително впечатление на другите. Неправилно подбраните маркови мъжки шорти ще развалят дори най-доброто изображение, подчертават недостатъците на фигурата. Успешните комбинации на различни модели с едни или други дрехи и обувки ще ви позволят да носите това, което искате през лятото, без да изглеждате нелепо.

 

Преди да изберете конкретен модел, трябва да се отбележи, че този елемент от облеклото не е подходящ във всички ситуации. Ако отидете на плаж, разхождате се в парка, отидете на тренировка или игра, марковите мъжки шорти определено са най-подходящите. Те също ще бъдат уместни по време на неформална среща с приятели и познати. Ако обаче чакате официално събитие, бизнес обяд или посещение на определена институция (например театър, ресторант, храм, художествена изложба и т.н.), по-добре е да изберете светли панталони през лятото.

Актуални опции за облекло като:

Дънкови шорти. Основната част от модерното мъжко облекло днес се състои от деним. Материалът се използва в своите колекции от известни дизайнери, благодарение на своята гъвкавост, удобство и практичност. Мъжките дънкови шорти са много популярни, защото са лесни за комбиниране и приспособяване към всеки стил. Въпреки факта, че материалът поради плътното си тъкане не е много подходящ за горещо лято, но класическите дънкови дрехи могат да се носят в прохладни вечери или в навечерието на есента. Комбинирани са маркови мъжки шорти с риза, тениска или тениска. През лятото трябва да изберете маратонки, сандали, мокасини, еспадрили и маратонки.

Чинос. Те ще се харесат на тези, които предпочитат класическите стилове. Тези модни мъжки шорти наподобяват много къси панталони. Продуктите са изработени от плътен памук, който държи добре формата си и не се рее в летните горещини. Бели мъжки шорти си струва да купите за почивка в курорта, партита на плажа и яхтинг. За всеки ден е по-добре да вземете чинос в по-приглушена цветова схема – бежово, кафяво, синьо, маслиново, горчица. Необходимо е да комбинирате маркови мъжки шорти с поло ризи, ризи в спортен стил. По-официален, класически и елегантен лък – чинос с блейзър.

Спортни шорти. Имат свободна кройка, дължина до средата на коляното и са изработени от плътен трикотаж. През лятото такива модерни шорти се носят от мъже, занимаващи се с фитнес, волейбол, бягане и други спортове. Подходящо е да ги носите във фитнеса, на плажа, на баскетболното игрище и дори само за разходки. След като сте избрали такива маркови мъжки шорти в онлайн магазина, трябва да изберете и подходящата тениска или блуза за тях. Не се съчетават с неспортни облекла. Можете да изберете маратонки или мъжки джапанки.

Плаж. Външно те приличат на хавайски ризи, благодарение на ярките си цветове и щампи. Както подсказва името, по-добре е да ги оставите да посещават плажа през лятото и да не ги носите в други случаи. Доста лесно е да закупите плажни мъжки шорти, тъй като те са широко представени на страниците на онлайн магазините и витрините на градските салони. По-добре е да ги комбинирате с дрехи от прости неутрални тонове, за да не претоварвате изображението.

Модни мъжки къси панталони, изработени от светло ожънато райе. Избирайки такъв модел, вие убивате две птици с един удар. В шорти можете удобно да останете в разгара на лятото, като същевременно изглеждате стилно и представително.

Военни шорти. Мъжките дрехи в камуфлажен цвят имат подобно име. Той е невидим на фона на природата, затова е избран от любителите на риболова, лова и свободното време в гората. В съчетание с подходящи обувки и аксесоари, модните мъжки военни шорти могат да се носят в града. Основното нещо е напълно да издържате на изображението.

Скъсени плувни шорти. Такива модели оставят бедрата отворени. Предназначени са за активно плуване в морето, реката или езерото, както и за почивка на плажа между водните процедури. Най-често носете такива мъжки шорти с потник или тениска. Цветовата схема е доста широка, но белият нюанс най-добре ще подчертае тена.

Не всички мъже носят шорти, защото са сигурни, че не им подхождат. В повечето случаи обаче единственият проблем е, че стилът е избран неправилно. Ако вземете предвид всички нюанси и препоръки на експерти, всеки ще намери подходящ модел, който ще подчертае фигурата.