Фаталната червена рокля: с какво да я облечете, за да изглеждате предизвикателно?

Фаталната червена рокля: с какво да я облечете, за да изглеждате предизвикателно?

Малката черна рокля е позната класика. Почти невъзможно е да сгрешите с какво да я съчетаете, лесно е да допълвате с аксесоари, създавайки желания ефект. По принцип никой не трябва да бъде учен как да носи малка черна рокля.

Червеното е съвсем различен въпрос. Ярък, доминиращ и смел, той винаги ще прави жената да се откроява от тълпата. Но тя трябва да бъде придружена от безупречен вкус и чувство за стил, за да не изглежда грозно и смешно. Днес ще говорим за това какво да облечем с червена рокля.

Въпросът обаче може да е в безупречния вкус на дивата. Ако решите да повторите комбинацията от червено с анималистични обувки и чанти със зебра принт, погрижете се за перфектния грим и стайлинг.

Първото нещо, което идва на ум за момичетата, които решават да носят огнени нюанси на дрехите, е да носят чанти от същия цвят. Тук трябва да бъдете изключително внимателни, за да не се превърнете в неудобно монохроматично място. Дайте предпочитание на прости линии и скромна кройка. Всички акценти на червената ви визия ще бъдат определени от цвета, така че дълбоките деколтета и разкриващите кройки не са подходящи в този случай. Много достоен вариант, който звездите са играли много пъти на килими, е ансамбъл от червена рокля със сини или зелени обувки. В края на краищата червеното + зеленото се използват не само в тоалетите на коледните елфи, но и във винтидж колекции. Ако при решаването на проблема, с кои обувки да носите червена рокля, сте предпочели синьо, тогава нека това е богат нюанс, който не отстъпва на основния цвят на тоалета.

Комбинацията ще бъде почти класическа, ако жената реши да носи чифт бежови нюанси, близки до цвета на кожата. В допълнение към факта, че тази техника визуално удължава краката, тя прави и цялостното впечатление по -леко и безтегловност, което е изключително важно при избора с какви обувки да носите червена рокля. Обувките в телесен цвят са гаранция, че няма да изглеждате прекалено претенциозни нито вечер, нито през деня.

Такъв елегантен цвят е доста приложим в делничните дни, особено ако е допълнен от детайли в стил улица. Опитайте да хвърлите деним яке върху раменете си и да вземете тъкана чанта. От горящ сърцераздирател моментално ще се превърнете в енергичен жител на мегаполиса. Най -логичното решение, с какви обувки да носите червена рокля в този случай, биха били кецове.

Много неочаквано решение, когато огнената рокля не е водеща, а детайл на фона на гардероба. За да се решите на такъв ход, трябва да сте сигурни в оригиналността на обувките си, когато избирате кои обувки да носите под червена рокля. Например, лилав сатенен чифт със стъклена пета и много декоративни детайли е достоен да свири първа цигулка в този облик.

Разбира се, списъкът би бил непълен, ако не споменем задължителните за почитателите на червените дрехи – златисти обувки на токчета. Това е просто страхотна комбинация, която не може да бъде неуспешна. И дори кройката на роклята е второстепенна тук. Златните обувки стоят еднакво добре с вечерно облекло и ежедневна рокля.

Така че, трябва да помислите какво да сложите и на раменете си, така че от една страна да не замръзвате, а от друга, да не противоречите на стила.

Последното нещо, което ми идва на ум в това отношение, са спортни суичъри и пухени якета. Е, къде могат да се състезават със стила и елегантността на карминовите цветя! Междувременно погледнете какъв страхотен спортен облик получавате с комбинацията от безтегловни гънки на подгъва и карирана суичър. Кецове на краката и небрежно разрошена коса послужиха за хармонично допълнение. Ето защо, ако изведнъж чуете дискусия „какво да облечете с червена къса рокля?“, Добавете малко креативност, разкажете ми за суичър!

Всеки стилист ще ви каже, без да мигне окото, че е неприемливо да комбинирате сочно жълто със същото червено в един поглед. Не слушайте, по -добре оценете какъв закачлив ежедневен вид излезе от момиче, което облече жълто кожено яке и го дублира с жълти елементи върху шал в косата си. Като цяло това е чудесен вариант с какво да носите червена рокля в пода през пролетта или есента.

Безупречната комбинация от черно + червено може да се реализира в напълно некласическо и дори донякъде хулиганско въплъщение. Черно кожено яке, високи ботуши и широкопола шапка няма да останат незабелязани сред тълпата. Поради факта, че моделът избра не мини, а асиметрична кройка на полата, тя успя да избегне вулгарността в такъв смел образ.

Решението да носите червено палто и рокля едновременно не е лесно. В края на краищата наистина искам да избегна разпадането с този цвят. Има изход – нека един от елементите да не е монохромен, а например в райе. Гледайки тази рокля в червено райе, няма съмнение, че ще я носите – палто с големи размери и масивни ботуши са се слели толкова хармонично, че ви кара да избягате до магазина за подобни тоалети.

И забравете за стереотипите, че червеното е добро само за определена кожа. Много нюанси-пурпурен, аленочервен, карминов, черешов, коралов, нар позволяват както на мургави, така и на белокожи момичета да не се ограничават в предпочитанията си. Носете дрехи, които харесвате и вътрешната хармония със сигурност ще се излее във външната.