Пола и блуза – класиката в облеклото

Пола и блуза – класиката в облеклото

Класическа дреха е полата. Тя съществува от вечни времена и има специално място в дамските гардероби. Полата е универсална – може да се носи при ежедневни или официални поводи и предлага лъскав, изискан или изтънчен външен вид при всяка ситуация. Добър вариант е да облечете пола с класическа риза и вратовръзка или с чифт дънки и жилетка. Всичко е възможно да бъде комбинирано според случая с обувки и аксесоари.

През годините модата доста се е променила, както и конкретно този стил на обличане. Полите вече могат да се носят навсякъде и по всякакъв повод. Съчетанието с официална блуза стои изключително елегантно и стилно. Дамите, които имат прекрасна и стегната фигура, са най-облагодетелствани от тази мода.

Предпочитаната комбинация от пола и блуза е основна в гардероба за повечето жени. Това е удобен тоалет, лесен за носене и поддръжка. Дизайнерите проявяват креативност и експериментират с цветове, дължина, дизайн и размери. Талията е много важна, защото точно там дрехата се слива с фигурата ви и преобразява вашия силует. Материалите като шифон, лен и памук са допринесли страшно много за създаването на различни прелестни модели.

Няколко са вариациите на полите и стиловете, които се предлагат. Една модерна разновидност е правата пола, която е класика в модната индустрия. Тя позволява да се отрази талията, но предлага възможност да се изберат аксесоари, както и да се прецени деколтето и дължината. Този тип дрехи са удобни за ежедневието или за вечерно излизане. Можете да носите например дълга пола с по-семпъл топ или потник.

Друга страхотна вариация е полата с волани. Тя добавя към излъчването ни блясък и модернизъм. Независимо какво ще изберете, със сигурност ще бъдете забелязани и ще имате самочувствието на красива жена. Чудесна е и копринената пола, която има същото елегантно докосване, но придава по изтънчен външен вид. Подходяща е за дамите, които искат да носят нещо дръзко, но  същевременно и сладко.

За тези, които се притесняват дали ще уцелят точната пропорция, има много начини за съчетаване на нещата. За елегантен вид бихте могли да използвате къса пола с черна или бяла блуза. Ще изглежда страхотно, ако добавите и едно сако към тоалета си . Разбира се, за по небрежен вид е необходимо да опитате пола с щампа и памучна или полиестерна блуза в един цвят.

Цветовете са в изключително богата гама, така че изборът е повече от огромен. При полите и блузите класическите варианти включват черен, тъмносив, сив, бял или други неутрални цветове. Изборът на правилния цвят обаче може да е сложен. Ако не искате да се придържате към обичайното, можете да изберете принтове като полка или флорални щампи, за да придадете уникален вид на вашата колекция от поли и блузи. Магазините имат на разположение всякакви страхотни видове дрехи специално за вас.

Много са начините да поддържате приличен вид. По физическите и онлайн магазините се правят разпродажби – това е добър начин на изберете подходящите за вас дрехи. Може да откриете страхотни попадения, които са с отстъпки. По този начин спестявате пари, а изглеждате невероятно. Можете също  да превърнете стара пола или блуза в страхотен нов артикул, като добавите малко елементи – например копчета, щампи или аксесоари. Просто отделете малко време и потърсете това, което ще ви удовлетворява и ще ви кара да се чувствате значими.