Дълга шифонена туника, практичният избор на макси дамите

Дългата туника прикрива недостатъци
Шифонена туника | evizabg.com
МАКСИ ТУНИКИ

Някои са родени с чувство за стил, но други се нуждаят от време и опит, за да разберат как да се обличат стилно и да развият свой уникален стил. За да създадете изображение, трябва да работите много по този въпрос, да се подготвите и да придобиете известни познания по този въпрос. Има общи насоки, които можете да следвате, за да се доближите до добрия стил. Ще Ви дадем насоки в правилният избор, как да носите дълга туника.

Дълга шифонена туника, практичният избор на макси дамите

Дългата туника, покриваща панталоните е чудесен избор за жени, които искат да бъдат стилни, но не харесват тежките облекла, които са толкова модерни в момента. Носенето на тази дреха има много предимства като например добро покритие на бедрата. Освен това тя е чудесен вариант за скриване на предната част на краката за онези специални случаи, когато целите да направите добро модно впечатление, без да показвате твърде много от тялото си. Дълга туника може да се използва и в нестандартни ситуации като лов или яздене на кон.

Дългите панталони обикновено се считат за неприятни от повечето жени, дори ако те стоят идеално и им помагат да изглеждат добре. Това обаче не винаги е вярно. Когато жените купуват ново облекло, особено дълги панталони, те често го правят, защото им предстои специален повод. Има случаи, в които искат да бъдат възприемани като модерни и определено дългата туника е изборът, който те предпочитат да носят на това специално събитие.

Едно от най-хубавите неща при дългите туники е, че те лесно могат да бъдат облечени отгоре или отдолу. Ако трябва да отидете на официално събитие в дълга, елегантна рокля, вероятно сте наясно, че можете да я облечете за този специален повод, без да се притеснявате, че ще ви бъде некомфортно. Дългата туника, по същия начин, без проблем може да се носи на тържествен повод, удобна е и ще ви спести дискомфорта от представяне в костюм. Жените, които искат да носят дълга пола или рокля в стил туника, могат просто ги обърнат отвътре навън за събитието.

Съществуват различни начини за носене на дългата туника. Някои жени предпочитат да я съчетават с дълги поли, докато други – с дълги панталони или дори клинове. Важно е сами да определите какво подхожда на вашия тип тяло и какво ви харесва, а не какво е модерно.

Много жени имат погрешното схващане, че дългата туника е само за дами с дълги крака, но това никак не е вярно. Жените с къси крака или дори много дълги крака също могат да носят този тип дрехи. Туниката е подходяща за жени с всякакъв ръст, включително и тези със структура на тялото, напомняща на ябълка. Дългата пола помага да се прикрият големите, неравномерни части в долната половина на тялото, докато горната дреха би могла да подчертае добре оформения бюст.

Днес дори консервативните жени могат да намерят комфорт в дългите поли. Въпреки че полата с дължина до коляното е класика, могат да се открият много алтернативни варианти, побиращи се в тази категория. Ако решите да носите дълга туника или дълга пола с туниката, можете да ги съчетаете с аксесоари, които ще ви помогнат да подчертаете новата си визия. Добавянето на бижута, огърлици от мъниста и обеци ще ви помогне да завършите стила си и да завладеете погледите на тълпата.

МАКСИ ТУНИКИ