Как да изглеждате скъпо с интелигентна инвестиция: Прости съвети

Как да изглеждате скъпо с интелигентна инвестиция: Прости съвети

Искате да изглеждате скъпо и стилно, но не знаете как да направите бюджет? Помисли отново! Не е нужно да сте облечени от главата до петите в дизайнерски туники, блузи или поли, за да постигнете перфектния външен вид. Достатъчно е да се придържате към няколко прости правила и да следвате модните комбинации от цветове и материи според сезона.

Топ луксозни начини за всеки ден

Напълно възможно е да изглеждате скъпо при ограничен бюджет. Днес не е трудно да се намерят дрехи за всеки вкус. Но има няколко ключови момента, в които си струва да инвестирате във време и пари.

Придържайте се към неутрални цветове. Почти всеки цвят може да бъде стилен. Неутралното, от своя страна, ви помага да изглеждате по-скъпо при ограничен бюджет. Цветовете  черно, тъмнокафяво, кремаво, сиво и бяло се съчетават добре. Монохромното облекло създава дълги, стройни линии. Туника  или блуза в тези цветове, съчетани с пола или панталон изглеждат изключително стилно. Подхожда на много типове тяло, което го прави чудесен избор за мнозина, независимо от формата.

Уверете се, че дрехите е с правилния размер. Колкото и просто да звучи, това е изключително важно. Като правило, ако едно момиче иска да се облича хубаво, то трябва да избягва дрехите, които са твърде широки, както и твърде тесни. Класическите туники като кройка са по-свободни и е добре да бъдат съчетани с подходящата пола или клин надолу.

Обувки и чанта. Не е необходимо да съчетавате чантата си перфектно с обувките си, но ако не знаете коя чанта върви с дрехите ви, не можете да сбъркате с тях. Ако в дрехите има само 2 цвята, тогава можете да изберете чанта или обувки в единия цвят.

Поддържайте обувките си в добър вид. Можете да имате зашеметяващо облекло, но ако обувката изглежда износена, това разрушава цялата визия. Поддръжката на обувките преди прибирането им може значително да удължи живота им и да ви спести пари за други разходи.

Използвайте пара. Гладенето на дрехите е един от най -лесните начини да изглеждате най -добре. Гладете дрехите си с правилните настройки на ютията, за да избегнете повреда на тъканта.

Доброто широко облекло е удобно както за дома, така и за спорт. Когато обаче говорим за това да изглеждаме скъпи, това обикновено означава изтънченост. Изберете неща, които имат ясна структура.

Ако наистина искате да носите свободни дрехи, съчетайте ги с някои други елементи, които ги балансират (яке, палто с колан на кръста, тесни панталони).

Фокусирайте се върху тъканите

Тъканите играят огромна роля за това как изглежда цялото ви облекло. Акрил и вискоза: само няколко, които трябва да се избягват, когато се опитвате да изглеждате скъпо. Потърсете качествени модели и материи: вълна, кашмир, памук.

Тъканите трябва да са добре ушити и да се съчетават идеално.

Когато се опитвате да изглеждате модерно с ограничен бюджет, ще искате да следвате указанията, описани по -горе. Има обаче още няколко неща, които можете също да опитате:

Организирайте гардероба си. Това е най -лесният начин да спестите пари. Кой знае, може би вече имате нещо подобно на роклята, която искате да купите.

Първо проверете раздела за разпродажби. По този начин можете да купите много добри неща с отстъпка.

Създайте нови тоалети от това, което вече имате. Не мислете, че пуловер може да се носи само с дънки. Опитайте с любимата си пола (мини или макси). Ще се изненадате колко тоалети можете да създадете от това, което вече имате в гардероба си.

 

Марката Евиза разполага с широка гама дрехи. Няма да имате никакви затруднения при избора на подходящ модел и извършване на поръчка.