Дамски бодита – стил, удобство и комфорт

Разнообразие от бодита
ДАМСКИ БОДИТА

Дамското боди може да бъде много удобна и практичен дреха. За да изглеждат стилно на работното място или през уикенда, всяка жена има в гардероба си боди. От началото на деветдесетте години жените ползват тази дреха. Изобретателят на тази нестандартна и специална комбинация от блуза и бикина едновременно, е помогнал в трудни за избор комбинации. Поради широката гама от стилове и дизайни, бодитата се съчетават с много други дрехи. Днес има голямо разнообразие от типове, важни за дамска ежедневна рокля или панталон. Ето поглед към някои от най-често срещаните стилове за дамско ежедневно облекло, които помагат да сътворим сет по хитър начин.

ДАМСКИ БОДИТА

Защо бодитата са обичани от жените?
Бодито е облекло, придобило голяма популярност сред жените. На първо място това е удобно и универсално облекло, което можете да носите в различни ситуации – както всеки ден, така и за парти или по-тържествени поводи. Дамското боди е тип облекло от една част. Тази модна тенденция е отлична алтернатива на традиционните блузи и тениски, защото приляга по-добре на тялото. Освен това елиминира риска от неудобно движение на материала.

Класическото черно боди се предлага в различни варианти и дължини, от стил официално до боди за всеки ден. Бодито с къс ръкав е идеално за ежедневно облекло през пролетните и дори летните месеци. Ще помогне с удобство и да ви предпази от слънцето.

Боди тип кимоно се състои от блуза в свободен стил. Панталонът с висока талия изисква боди риза или друг вид боди. Боди с пола обикновено се използва като акцент, може да бъде жабо. Тъй като това облекло е толкова универсално, много жени притежават няколко различни стила, за да могат лесно да се сменят, когато настроението ги завладее. Боди с дълги ръкави или боди с лежерен силует стои страхотно на по-дребничката жена, докато стилът на бодито с къс ръкав работи добре за жената в плюс размер.

Бодито може да скулптурира тялото, което е негова популярна функция при избора. Която жена се нуждае да изглежда по-стройна, може да ползва стягащо боди. Материите са много различни, уникални, включително коприна, памук и сатен, но за стягащото боди трябва да е еластомер. Една елементарна добавка на боди към сета може да промени външния вид драстично. Например, костюм в скучен цвят може да бъде освежен с боди в забавен цвят.

За да направите комбинация на дънки с боди, е добре да имате тънка и оформена талия. Чифт дънки са прекрасен избор за жени с форма круша или ябълка. Бодито като добавка, ще подчертае талията и ще предаде секси външен вид.

Бодитата се предлагат в толкова богат избор от стилове, кройки и материи, че има боди за всяка жена. Но преди да изберете подходящото за вас, не забравяйте да се спрете на такова, което най-добре допълва вашата форма и цвят на кожата. Най-лесният начин да определите кой стил ще ви подхожда най-добре, е да пробвате с дрехи, които имат подобен стил, кройка и цвят и да добавите изборът на боди като закачка към него.

Ето няколко идеи какво боди би било вашето боди така, че да сте незабравима:

Кожено боди може да е промени имиджа ви.

Бодито с тип риза може да даде офис стил на всеки тоалет.

Бодито от тюл ви е нужно да се добави към официалния ви тоалет.

Бодито от вълна под дрехите ви, е нужно за здравето ви … и т.н. вариантите са мноооооого!

ДАМСКИ БОДИТА