Роклята – гореща тенденция за всеки сезон

Роклята - гореща тенденция за всеки сезон

Основният сюжет на лятната мода е простотата и в същото време изобилие от цветове. Тази мода ни връща в 50-70-те години на миналия век. Толкова дълго чакахме лятото, толкова често надниквахме в гардероба си и толкова често се спирахме до витрини. В крайна сметка точно през лятото забравяме за депресията и започваме нов живот. Изобилието от цветове на летния сезон кара жената да изглежда ярка и цветна.

 

През лятото си струва да си припомним такова женско облекло като рокля. Не е задължително да имате десет нови артикула в гардероба си. Може да имате една или две нови рокли, но е много важно да ви стоят, да пасват на лицето ви и да са в крак с модните тенденции.

 

Ако сте поканени на ресторант или на сватба, не бива да мислите каква рокля да носите вечер. Може да е много проста кройка, но въпреки това ще ви е удобно в нея.

 

Рокля с голямо триъгълно деколте ще подчертае вашата женственост. Дължина на роклята – до средата на прасеца. В този случай не забравяйте за аксесоарите и за обувките или сандалите на ток.

 

Рокля от искрящ сатен няма да остави равнодушна никоя жена. Роклята е с оригинален стил с дълбоко деколте и къси ръкави. Широк колан-шал ще подчертае талията ви.

 

Стил и елегантност в нова интерпретация. Дрескод за бизнес жена. Ако имате добра фигура, тогава защо да я криете зад туника? За Вас е подходяща елегантна рокля, която ще подчертае всички извивки на женската фигура. Рокля до средата на коляното ще накара мъжете да погледнат на красивите ви крака по съвсем различен начин.

 

Няколко поредни сезона черното и бялото владееха място. Триъгълно деколте и тесен черен колан придават на роклята уникален шик. Това облекло ще ви издържи повече от един летен сезон.

 

Роклята в стила на Коко Шанел не е загубила своята актуалност днес, но сега е направена в нова интерпретация. Коя жена не иска да изглежда ефектно и съблазнително, особено в топлия сезон? Простота и елегантност са мотото на този модел. Малките гънки придават на деколтето специална елегантност. Дартсовете за кръста ще подчертаят елегантността на вашата фигура.

 

СЪВЕТ:

Ако имате фигура пясъчен часовник, тогава печеливша опция за вас са вталени рокли, с презрамки, с изпъкнали и стеснени подгъви.

 

Ако имате спортна фигура, вашите възможности са прави рокли с ниска талия в стил 20-те и рокли с А-силует в стил 60-те. Ще изглеждате ефектно в рокля с пухкава летяща пола до коляното.

 

Ако днес имате най-често срещаната форма на круша, тогава трябва да привлечете вниманието към горната част на облеклото. Носете рокли с разрези и тънки презрамки. Рокли с ръкави тип буфон, модерни този сезон, са вашият вариант. Рокли с V-образно деколте визуално ще увеличат гърдите.

 

Ако имате фигура „Ябълка“, тогава е подходящо да запомните рокли с плитко V-образно деколте. Високата талия в комбинация с пухкава пола ще придаде на фигурата ви хармонична пропорция.

 

Ако сте притежател на заоблени форми, тогава трябва да си спомните за рокля с колан, който се завързва отзад, обвита рокля на талията или пола, която се вдига надолу.

 

И ДОПЪЛНИТЕЛНО:

  1. Можете оптически да „създадете“ талия, като повдигате или спускате нейната линия.
  2. Не носете рокли с бухнали ръкави или дълги широки горнища с тесни панталони или пола, ако имате широки рамене.
  3. Пълнотата на ръцете може да бъде скрита със свободни ръкави и леки полупрозрачни материи. Различни шалове и болера служат за същата цел.