Стилни и елегантни с дантелена рокля

Стилни и елегантни с дантелена рокля

Дантелените рокли са винаги модерни. Разнообразието от цветове при тях е изключително голямо. Дантелена рокля може да бъде облечена от жени на всяка възрасти, както и с всяка фигура.

 

Дамите с извити форми също могат да си позволят рокля от дантела. Ето една малка тайна – текстурата на дантелата крие несъвършения релеф на бедрата и задните части, така че не се колебайте да избирате плътно прилепнали стилове.

Черният определено е по-добър от другите, той визуално намалява пропорциите и поставя минимални изисквания за избор на аксесоари. Не по-малко актуални са свободните модели – рокли в стила на 20-те години с ресни и V-образно деколте маскират недостатъците на фигурата, удължават силуета и създават грациозен образ.

 

Бяла дантелена рокля

Дантелени бели рокли изглеждат очарователни. Те радват окото с ажурни връзки, нежно докосват тялото, обгръщат собственика с романтичен ореол. Лятото ни носи леки, деликатни, романтични модни тенденции, така че бялата дантела изглежда страхотно в слънчев летен ден.

Бяла дантелена рокля изглежда свежа и актуална в горещо време. А за тялото такова облекло е много приятно: бялата дантела отразява слънчевите лъчи, а нейната деликатност позволява на кожата да “диша”. Къси бели дантелени рокли се носят в града и на плажа, а дългите бели дантелени рокли изглеждат ослепително в лятна нощ.

Дантелена лятна рокля трябва да бъде лека, нюанси на бяло – най-изгодното решение. На тъмна кожа белите екземпляри изглеждат добре и ако все още не сте имали време да направите съблазнителен тен, разгледайте опциите в цвят крем или шампанско. Отивайки на тържеството, допълнете бялата рокля със златни бижута. Между другото, дантелена рокля е чудесен избор за булката, но е по-добре да не носите бяло за сватбата на някой друг.

 

Черна дантелена рокля

Елегантната полупрозрачност на черната дантелена рокля прави това облекло една от най-популярните летни вечери: в ресторант или на среща край морето, на бал или светско събиране.

Класическата строгост на черния цвят се съчетава с буйната романтика на дантелата. Мистерията на южната нощ прозира в мотивите на черната дантела, обгръщаща фигурата. Черните дантелени рокли могат да бъдат различни по дължина.

Изтънченост и грация придава на фигурата дълга рокля от черна дантела. Това е вариант за летен бал, посещение на летен театър или ресторант на терасата до морето. А “малката черна рокля”, ако е ушита от дантела, ще бъде идеален вариант както за дискотека, така и за летен коктейл.

Между другото, черната дантела е много еротична. Бялата кожа, стърчаща през черния ажурен бряст, подлудява мъжете.

 

Рокля от цветна дантела

Интересно изглеждат рокли от жълта, наситено синя, жълта дантела. Цветът на роклята се избира според цвета на кожата и косата ви. Комбинацията от червена дантела със злато и аксесоари в златни нюанси ще изглежда страхотно.

Не бива да избирате много къси рокли, за да не създавате впечатление, че сте с нощница. Аксесоарите не трябва да съдържат допълнителни дантелени вложки.