С какво да съчетаем бяла дамска риза

С какво да съчетаем бяла дамска риза

Бялата риза е основен елемент, който трябва да присъства в гардероба на всяка жена. Въпреки че е прост на външен вид, той ви позволява да създавате интересни и стилни изображения. И ако изберете аксесоари, ризата ще блести с нови цветове. В тази статия ще говорим за най -актуалните бели ризи, както и за това как да носите този артикул.

Модни бели ризи 2021 г.

Голямо разнообразие

Ризите и блузи не са в тенденция за първата година. Изберете продукти със свободно прилягане. Такива неща изглеждат ефирни, което прави фигурата по -крехка.

Правилна дължина

Дължината на дамската риза трябва да завършва около средата на бедрото. Това е най -универсалният вариант:

Ризата може да бъде прибрана, за да удължи краката ви.

Дължината може да се премества над дънките, за да покрие слабините.

Ако носите блуза с колани, можете да получите много допълнителни визии.

Удобен материал

Памучна риза винаги е сигурен залог. Удобно е в нея, не залепва по тялото и изглежда просто, но елегантно. Коприната ще изглежда още по – елегантна, а риза от този материал е идеална за излизане.

И така, решихме критериите за идеална риза. По -долу ще ви кажем как можете да го носите.

С прибран в ръкав

Ръкавите, прибрани до лакътя, ще добавят динамика към външния вид. Можете да ги навиете с ролка и тогава получавате по -дискретна опция. Или можете да го напълните с акордеон, за да създадете лека небрежност.

Частично запълнен

Ризата може да бъде прибрана в дънки, панталони и поли. Освен това, ако го попълните отчасти, изображението ще бъде по -интересно. Можете да пъхнете само предната част на блузата или една от страните й вътре.

Заедно с върха

Носете риза върху горната част на всеки цвят. Последният може да бъде черен, а след това поради контраста ще се получи доста ярко изображение. Няма нужда да закопчавате горните бутони – горната трябва да се вижда.

С топ върху блуза

Можете също така да носите къс топ или бюстие над риза. Така се създава акцент върху гърдите и като цяло изображението се оказва необикновено.

Заедно с роклята

Риза, облечена върху роклята, създава вертикална линия и разтяга силуета. Продуктът може да бъде завързан на възел за по -ефирен вид.

Наопаки

Но тази опция е за най -смелите. Плъзнете ризата назад и закопчайте половината от копчетата. Ръбовете могат да бъдат завързани на възел за още по -забавно.

С черно -бяла пола

Черно -бялото е в тенденция през 2021 г. и върви добре с бели ризи. Можете да носите блуза с черно -бяла пола за разходка или работа.

В мъжки стил

Ризите, които приличат на мъже, изглеждат грациозни и флиртуващи върху женската фигура. Често се носят недовършени, за да подчертаят прилягането.

Под пуловера

Тази опция е подходяща за студено време. Пуловер, облечен над дълга риза, ще създаде многопластов вид. Не е необходимо ризата да бъде прибрана.

С спуснат ръкав

Ризата може да бъде свалена през раменете чрез закопчаване на копчетата от средата или малко по -високо. Отворените рамене придават на изображението романтичен и деликатен вид, ще бъдат подходящи през летния сезон.

Заключение

Както можете да видите, има много опции с бяла риза. Класическата версия на напълно прибрана блуза в панталони / дънки / пола има право на живот, но можете да разнообразите и тази опция. Избирайки аксесоари, колани и обувки, можете да създадете ярки и модерни съчетания.