Бански от две части

Бански от две части

Класическият бански е този от две части. Той се състои от горнище и бикини. Има толкова разнообразни модели и цветове, че ще откриете особено богат избор при пазаруване. Разбира се съществуват модели както за слаби, така и за по-пълни дами. Някои жени не харесват долнищата тип прашка и затова залагат на стандартните бикини. За дамите с перфектна фигура и бюст са създадени и бански, които са изрязани и са по-разголени и дръзки. И все пак винаги трябва да се чувстваме спокойно и комфортно в облеклото си.

Когато желаете елегантен вид на плажа, басейна или спа ритуала, тогава помислете за нещо нестандартно и официално. Има такива бански, които оформят фигурата ви и ще изглеждате зашеметяващо с тях. Подбирайте и цветовете внимателно, черния цвят е подходящ, както и някои основни цветове, към които са добавени и допълнителни украси като дантели, коприна мъниста, камъни, щампи и много други.

За пълните дами препоръчваме все пак да изберат цял бански или такъв с поличка, за да се прикрият проблемните и нежелани области. Те също се предлагат в различни цветове и нюанси и са толкова красиви колкото и останалите. Задължително следете за това, тена на кожата ви да съвпада с цвета на банския. Можете и да правите комбинации, стига да знаете как да съчетавате нещата.

Създаден е и бански от две части тип боксер. При него долната част наподобява къси панталонки, които също имат за цел да скрият определена зона. Бъдете внимателни с размерите си, формата на тялото има значение при покупка на бански или каквато и да било дреха. Трябва правилно да знаете точните мерки, за да се чувствате комфортно когато носите банския си.

Можете да откриете разнообразни дизайни и стилове в интернет пространството или по магазините. Има хиляди различни видове бански, сред които да търсите това, което ви харесва и удовлетворява. Имайте предвид, че не всеки модел стои по еднакъв начин. Както споменахме силуета има значение при избора на облекло, на вас може да ви стои по един начин, а на друга дама съвсем различно. Всичко е във вашите ръце и трябва да определите какво ви отива най-много.

Изберете цветове и материи, които ще подчертаят най-добрите характеристики на вашето тяло и ще омаловажат тези, които са лоши. Материята е много важен фактор при избор, трябва да знаете дали кожата ви е раздразнителна или чувствителна от определени тъкани. Тайната на добрия бански костюм е да привлече погледите върху най-ласкателните части от фигурата ви.

Ако сте опитали да си изберете бански костюм сами, но просто не се е получило, то обърнете се към професионалист, който ще обърне внимание на нуждите ви. Не вярвайте в това, че колкото е по-скъп един бански костюм, толкова е по-добър и по-удобен. Това не е съвсем така, понякога избираме грешното и съжаляваме.

Няма смисъл да купувате твърде изискан и модерен бански костюм, само за да изглеждате модерни на плажа. Заложете на комфорта! Нека банският ви бъде удобен! Един бански костюм може да бъде много секси, стига да е избран в подходящия цвят и съобразен с формата на тялото.