Вечерни рокли с дантела: финес, чар и мистерия във външния вид

Вечерни рокли с дантела: финес, чар и мистерия във външния вид

Дантелата е модерен хит през последните няколко сезона. Леки и ефирни модели, които се появяват на страниците на модните списания, вдъхновяват със своята игривост, лукс и флирт. Дългите и къси вечерни рокли с дантела могат да изглеждат елегантни и ефирни, еротични и нежни, царствени и шик – всичко зависи от цвета и стила. Те привличат и привличат от пръв поглед, омайващи и примамващи. Малцина ще останат безразлични към такава рокля. Благодарение на разнообразието от стилове и нюанси, продуктът изглежда просто очарователен. Ако все още не сте си купили вечерна дантелена рокля, спешно отидете в търсене на идеалния си стил. В светлината на прожекторите в него ще изглеждате просто зашеметяващо!

Историята на производството на дантела е вековна история. Продуктите, изработени от този материал, датират от периода на съществуването на Древен Египет. Мумиите вече са попадали на дрехи, украсени с мрежест бордюр, с бродирани шарки по него. През Средновековието бродерията се е считала за най-любимото занимание на жените в няколко части на света, за което свидетелстват шевиците, превърнали се в експонати в музея. Следователно просто няма консенсус за страната, която стана прародител на дантелата. Историята на ирландската дантела датира от 14-ти век. Произведена е от монахини и начинаещи момичета. Нещата бяха плетени без шаблони и в този бизнес участваха както жени, така и мъже. Разцветът на майсторството на „дантелата” започва през 16 век във Венеция. Изящната дантела на ръкоделите тогава беше прерогатив на благородни жени. Днес се предлагат различни видове дантели. Едно нещо остава непроменено: момиче в такива тоалети става женствено и нежно.

Модели и стилове: на кого, кой ще подхожда?

Вечерните и абитуриентските рокли са незаменими без луксозна и нежна дантела. Невероятната красота на такива продукти ще ви направи кралицата на всеки бал. Най-модерният вариант са дълги вечерни рокли с дантела с полупрозрачни тъкани и красива гипюрна гарнитура. Такива продукти изглеждат мистериозно и подчертават вашата дълбочина и индивидуалност на изображението. Особено популярни са нюанси като златисто, маслинено и бледо синьо. Вижте също: Рокля с обвивка – прост и функционален модел Късите вечерни рокли с дантела изглеждат не по-малко впечатляващи. Изящна и деликатна лека рокля, изцяло изработена от дантелена материя, подчертава беззащитността и женствеността на своя собственик. Малко напълнява, така че е най-подходящ за много стройни момичета. Ако не искате да създавате подобен ефект, изберете едноцветен тоалет с дантелени ръкави. Черна къса рокля изглежда много секси, правейки жената луксозна. Черна вечерна рокля с дантела може да се нарече най-универсалната. Подходяща е за дискотека, вечерна алея, абитуриентски бал или друго важно събитие. Моделите с дантелени ръкави и леко разклещена пола са особено добри за жени с наднормено тегло. За момичета с идеални параметри, близки до „90-60-90” са подходящи модели с дантелени вложки на гърдите или гърба. Много атрактивни продукти се получават чрез комбиниране на тъмна дантела с контрастираща корица в пастелен, снежнобял цвят. Изразителен изглежда бургундски, лилав или жълт продукт с отворен гръб. И може да нямате много причини да носите толкова изразителна рокля, но самата мисъл за наличието на такова облекло в гардероба ви ще зарадва. Прозрачните материи и деколтето с дантела са особено интригуващи. Ярки и леки вечерни рокли с гръб от дантела ще демонстрират мистерията и романтиката на природата. Отидете на отворена кройка на гърба, ако се срамувате да покажете гърдите си. Това е подходящ вариант за момичета, които се притесняват да покажат всички карти наведнъж.

Но никой не е отменил вечерни рокли от дантела и дебел брокат или кадифе. Обемните тоалети с нотка на древността издават нестандартна личност и преданост към минали традиции. Момиче в такава рокля изглежда елегантно и скъпо. Между другото, изцяло дантелена рокля е изключително официален вариант. Ако искате да подчертаете талията, изберете тоалет с колан. По-добре е да изберете малък едноцветен колан – това е универсален вариант. Може да подчертаете талията и с пеплум.

Рокля с плътна структура с пеплум ще подхожда на собствениците на буйни бедра и допълнителни сантиметри в талията. Редуването на дантела с плътна, гладка материя перфектно коригира силуета. Ето защо жените с криви трябва да разгледат по-отблизо тези опции! Стилистите препоръчват на слабите момичета да разгледат по-отблизо модерните многопластови стилове. Облекло с дантела на гърдите визуално ще й придаде обем. Дантелата от дантела изглежда секси и ефирна върху снежнобели рокли. Такива модели са особено подходящи за стройни жени. Дълго забравен вариант е брюжската дантела. Това е доста сложна техника, която занаятчиите не използват много често. Ирландските дантелени рокли също са очарователни. Особено внимание привличат вечерни рокли от ирландска дантела. Такива модели се избират от световни звезди, демонстриращи уважение и индивидуалност. Погледнете по-отблизо кой вариант предпочитате и е по-подходящ за конкретно празнично събитие.

С какво да облека?

Обикновените момичета и модели комбинират рокля с различни дрехи, което се забелязва на снимката. Едно обикновено яке и болеро ще работят добре. Ярка и цветна версия не е от значение, тъй като можете да претоварите изображението. Струва си да се откажете от дантелена пелерина, тъй като е възможен и бюст. Тъй като самото такова облекло е ярко и изразително, аксесоарите и обувките трябва да бъдат лаконични и сдържани. Допълненията не трябва да са твърде обемни и ярки. По-добре е, ако те само леко подчертават създаденото изображение. Перлите са подходящи за бежови нюанси на рокля, сребристи за черна рокля и злато за бяло. Ако в дантелено облекло няма подплата, дайте предпочитание на най-незабележимото и гладко бельо.

Правила за грижа

Дантелените артикули всъщност са много деликатни и деликатни. Поради това някои от моделите могат да се почистват само на сухо. Ако е разрешено пране, се препоръчва изсушаването на шарения материал само в разгъната форма, така че нещото да не се набръчка или да загуби формата си. Дантеленият продукт трябва да се изглади, ако необходимата маркировка е посочена на етикета. Препоръчва се предварително да се изглади малка част от тъканта, като се вземат предвид топлинните ограничения на ютията.