Детските дрехи. Какво трябва да знаете?

Детските дрехи. Какво трябва да знаете?

Много хора се чудят защо детските дрехи са по -скъпи от възрастните. В края на краищата децата растат бързо, така че трябва да правите покупки по -често. По тази причина детските рокли, поли, блузки, панталонки се предлагат в големи количества и размери. Няма да работи, за да се даде прост отговор. Много фактори влияят върху цената. Сред тях има такива, свързани с производството и пазара като цяло.

Причини за производство

– Малки части. Работата с малки парчета е по -трудна. За да получите достоен продукт, имате нужда от квалифициран персонал и оборудване.

– Повишени изисквания за качество. Когато избирате детски дрехи, трябва да обърнете внимание на състава, да дадете предпочитание на естествените материали, да изучавате багрила и други химически компоненти в детайли за опасността за здравето на децата. Производителите, които предлагат качествени продукти, имат по -строг производствен контрол.

– По -малко марки. Фирмите, които шият детски дрехи с високо качество, са много по -малки от производителите на дрехи за възрастни. Децата растат бързо, което увеличава търсенето и стимулира покачването на цените.

Маркетинговият фактор играе значителна роля. Средният родител иска да купи най -добрите детски рокли, блузи или поли за детето си в рамките на техния бюджет. Той е готов да спести за други нужди. Производителите са наясно с това, като не пропускат възможността да печелят пари.

Много възрастни са твърдо убедени, че качественият артикул не може да бъде на разумни цени. Затова често пренебрегват по -достъпните марки, които предлагат добри продукти.

Тайните на избора на детски дрехи

Помислете как да изберете детско облекло, като вземете предвид четири фактора:

  1. Естествени материали. Децата са много по -подвижни от възрастните, затова се нуждаят от вентилация на кожата, осигурена от дишащи тъкани. Естественият произход свежда до минимум риска от алергични реакции.
  2. Комфорт. Облеклото не трябва да ограничава движението. Това е много важно за активните бебета. Децата, които вече знаят как да се обличат сами, се нуждаят от неща с удобно разположени закопчалки. Премахнете дрехите с тесни яки, малки копчета, стегнати ластици.
  3. Впечатляваща гама от цветове. Отървете се от стереотипите за синьо за момчета и розово за момичета. Налични са много други цветове, подходящи за деца от двата пола. Базирайте избора си на тена на кожата, цвета на косата, цвета на очите и предпочитанията на вашето бебе.
  4. Възраст. За новородени и бебета са достатъчни дишащи предмети с меки или липсващи шевове. Бебетата от 4 до 7 години се нуждаят от добре проветриво облекло. Това се дължи на физиологичните характеристики на растежа. Практически неща се купуват за деца, навършили 8-12 години. Често ходят на разходки без родителите си, посещават училище. Момчетата на тази възраст избират продукти в практични тъмни цветове, върху които мръсотията е по -малко видима. Тийнейджърите трябва да избират своите неща въз основа на препоръките на своите старейшини.

Тенденции

Родителите, които следят отблизо модните тенденции, много по -лесно избират детски дрехи. Какво е модерно през предстоящия сезон, според дизайнерите на момичешки тоалети:

– Цветни, животински, екзотични щампи.

– Продукти от деним.

– Палта с висока талия, пончо, тренчкоти, кожени якета, плътни плетени наметки.

– Летни рокли с ниска талия, А-силует, с волани, волани. Въздушните модели от коприна, органза са актуални.

 

Гардеробът на момчето трябва да бъде попълнен с тениски с текстов принт, бели панталони (шорти), тесни дънки, сако и класическо палто.

Действителни цветове: ултравиолетов, червен, сребърен, антрацит, розов.