Какво да подарите на мъж за Нова година и Коледа: оригинални идеи

Какво да подарите на мъж за Нова година и Коледа: оригинални идеи

Ситуация, позната на всички: новогодишните празници са точно зад ъгъла, а подаръците все още не са купени. Според нас освен техника, книга, портфейл, можете да изненадате любимия си и с удобна сатенена пижама или халат. Може да е трудно да измислите нещо наистина оригинално, когато времето изтича и рафтовете се изпразват всяка минута. Затова сме подготвили за вас няколко печеливши идеи: какво да подарите на съпруга или гаджето си за Нова година и Коледа, така че подаръкът да не събира прах на рафта, разберете по-долу.

 

Стилен халат

Ако имате много близки топли отношения с мъж, стилен и висококачествен халат е идеален подарък. Не всички двойки могат да си позволят такъв подарък, а само тези, в които любимите се познават добре. Запомнете модните предпочитания на избрания от вас – и изборът на правилния модел няма да е труден. Как да направите това, описахме подробно в статията: Мъжки сатенени халати или сатенени пижами: избор на идеалния подарък

 

Халатът не е просто практично и необходимо нещо. Това е символ на вашето внимание, женска грижа и домашен уют. Направете всяка вечер на мъжа си точно такава – уютна и топла. Освен това в онлайн магазина Евиза в раздела за мъжки халати, можете да намерите всеки цвят, стил и размер.

 

Безжичен високоговорител или слушалки

Няма никъде в нашия свят без музика. В метрото и автобуса, в свободното си време у дома и просто на улицата всеки иска да слуша любимите си песни. И вашият мъж не е изключение. Така че му дайте възможност винаги да бъде на своята музикална вълна!

За приятен и практичен подарък изберете модел, който не изисква жици. Това не е просто удобно:

бъдещето принадлежи на такива джаджи! Така изненадата ви ще остане актуална за дълго време и ще ви напомня за вашата загриженост.

 

Електрическата четка за зъби

Разбира се, обикновената четка си върши работата. Но няма граница за съвършенството! Все повече и повече знаменитости преминават към електрически, защото имат много предимства:

нежно почистване и избелване;

венците и емайла не са наранени;

рутинният процес става интересен и забавен.

Вашият мъж психически ще ви благодари поне два пъти на ден. А четката е да се грижи за здравето и красотата на усмивката му.

 

Очила за виртуална реалност

Който някога е слагал очила за виртуална реалност, със сигурност ще иска да го повтори. Притурката може да бъде свързана към всяко устройство и да се наслаждавате на триизмерната картина колкото искате. В същото време подарявате не просто джаджа, а емоции, нови впечатления и забавление. И най-важното е, че въпреки иновативността на такъв подарък, той се предлага във всички ценови категории.

 

Кожени изделия

Стилен аксесоар от естествена кожа е индикатор за статус и усещане за вкус. Той веднага добавя „очила” в стил към изображението. Освен това такъв подарък може да бъде направен още по-оригинален и продуктът да бъде поръчан с инициалите на собственика. Помислете за тези опции:

кожен портфейл или поставка за визитки;

колан с минималистична катарама;

стилни ръкавици;

комплект кожени каишки за часовници.

Заключение

Най-ценният подарък – поднесен с грижа, внимание и искрени чувства към адресата. Предлагаме ви да изберете приятен, но практичен подарък, който определено ще бъде полезен за скъп мъж: безжичен високоговорител или слушалки; електрическа четка за зъби; очила за виртуална реалност или стилен кожен аксесоар.

 

С какъв подарък нашият сайт гарантирано ще помогне е готин мъжки халат, който ще обгърне любимия човек с топлина и грижа. Отидете в секцията „Мъже” и изберете от огромен асортимент от идеалния модел за подарък.