Как да изберем бански с коригиращ ефект

Как да изберем бански с коригиращ ефект

За да изберете подходящ бански, помислете за две догми: цели – за понички, от две части – за слаби. Изберете продукти, които не избледняват и изсъхват бързо. Те се продават с маркировка на етикета „издръжливост”, „устойчивост на хлор”, „водородност”, „екстра живот ликра”. Това е същият полиамид с ликра и микрофибър или стреч полиестер. Такива модели седят добре на фигурата.

Бански за басейна е по-удобен, отколкото за плаж. Той е ушит от синтетични тъкани, които могат да отстраняват влагата. И това не е случайно. Производителите се опитват да подобрят моделите за спортни резултати. Така че бикини с връзки е за красота. Наистина удобни – с широки ластици и презрамки, където бански гащи или шорти с подсилен ластик. Това не ограничава движението и не се плъзга.

Как да изберем бански за басейн

Спорт – означава цял. С отворен или затворен гръб, няма значение. Такива продукти са предназначени да дадат усещане за увереност и комфорт при тренировки. Да, имат сбит дизайн. Да, никъде няма да намерите модели с пайети, кристали и мъниста. Но такива бански костюми се увиват около тялото колкото е възможно повече и не създават съпротивление на водния поток.

С отворен гръб

Този бански е за по-слаби. Подходящ за момичета с малки гърди, тъй като отвореният гръб не създава никаква опора.

С полуотворен гръб

Често този стил има широки, регулируеми презрамки с добра опора. Затова е подходящ за гърди. Съветваме ви да разгледате внимателно продуктите с Х-образни презрамки или с напречен ластик на гръбначния стълб.

Как да изберем бански по тип тяло

Със затворен гръб или с капковидно деколте

Такива продукти дърпат малко поради високото съдържание на ликра. По-едрите жени се нуждаят само от такъв бански. Поддържа гърдите. Някои модели имат допълнителна подплата за корсаж, зашити чашки или стегнат ластик под гърдите. Още по-добре, ако има стягащи вложки в корема и отстрани.

Можете да изберете спортен бански по тип тяло само с помощта на цветни вертикални или хоризонтални вложки. Дълбочина на рязане на гърдите или гърба. И ширината на презрамките. Такива дреболии коригират фигура.

Пясъчен часовник (тясна талия, ханш и рамене със същата ширина)

На грациозна фигура на всеки бански изглежда грандиозно. Ако имате дълги крака, изберете бански гащи с високо деколте и висока талия. Ще изглеждате дългокрака. И е по-добре да откажете модела „къси панталони”. Къси панталони визуално „нарязват” краката.

Как да изберем правилния бански

Круша (тесни рамене, широки бедра)

Балансирайте пропорциите. Волани, аплици и драперии няма да са излишни, те добавят обем.

Изберете ярки корсажи с декоративни елементи, за да привлечете визуално вниманието към горната част на торса.

Как да изберем правилния бански

Всички елементи на плувните куфари (връзки или зашити мъниста) са поразителни. Също така не трябва да носите шорти и бански гащи с ниско прилягане.

Увисналите гърди в бански без опора не изглеждат много добре. С твърда чаша банският държи формата си по-добре. И е добре такъв продукт да имитира линия с прехвърляне. Тя елегантно подчертава големия бюст и визуално повдига гърдите.

Правоъгълник (рамене и бедра с еднаква ширина, леко изразена талия)

Бански модел монокини. В него горната и долната част са свързани с някакъв елемент или лента от плат. Друг вариант са продукти с хоризонтални и вертикални щампи.

Как да изберем бански, ако имате корем

За да скриете не особено изразена талия, трябва да си купите затворен бански с ефектен цвят. Веднага се откроявате на плажа. Ярките цветове и цветя ще образуват илюзията за силует на пясъчен часовник. Редуването на едноцветни ивици и линии с цветове, недвусмислено, стройно и подчертаващо талията.

 

Това също ще помогне да се „рисува” състоянието на пътуването tankini, където дъното на един цвят, а горната част на друг. В допълнение, продуктите с прозрачни вложки от шифон изглеждат WOW и отново придават благодат.

Как да изберем бански за дами с по-голямо тегло

Ако искате да скриете корема и визуално да удължите краката, носете черно с висока талия. И за подчертаване на гърдите – с V-образно деколте с всякаква дълбочина, дори до пъпа.

Къси панталони и бански шорти или панталонки с ниска талия също са за вас. Но нека корсажът е плътен, с презрамки на кръст. Това визуално намалява ширината на раменете.

 

С правилно избран бански ще изглеждате перфектно на плажа.

Остава само да решите в кой модел ще създадете сензация и ще се насладите на почивката.