Как да изберем подходящ цвят чорапогащник

Как да изберем подходящ цвят чорапогащник

Една от най-важните части на всеки официален гардероб е  чорапогащникът. Те са незаминем аксесоар, който допълва всеки тоалет, но и придават комфорт. Типът чорапогащник, който човек избира, ще зависи от това как ще бъде използван. Има два основни типа чорапогащи, от които можете да избирате и това са непрозрачните чорапогащи и прозрачните чорапогащи. Първо и водещо при избора е несъмнено повода, нивото на официалност, което целите да постигнете, но и цвета на кожата Ви. Тенът на хората е различен, затова съобразете се с това.

Непрозрачните чорапогащи са много гъвкави. Те се предлагат в много различни цветове от светли, тъмни и бледи нюанси. Тези чорапогащи се носят по официални поводи и могат да бъдат много стилни, защото допълват цялостната Ви визия. Що се отнася до най-светлия цвят на чорапогащника, който се предлага, ще откриете, че непрозрачните чорапогащници са много популярни, защото могат да Ви дадат вид, че сте по-тънки. Това ще подобри външния вид на краката Ви и ще Ви създаде илюзията, че са по-слаби, отколкото са в действителност.

Тъмният пък цвят спомага да се скрият дадени части от бедрата. С него ще прикриете белези, стрии. Те са подходящи и да имате тъмна кожа, но не значи, че и по-светлите дами не могат да го носят. Правилото е да се водите роклята или полата, която сте избрали и повода.

Но колкото са различни хората, толкова и моделите чорапогащи, които се предлагат на пазара. Всичко, което желаете, за да дадете персоналност на вида си и да покажете собствения си стил. Цветовете са от прозрачни, бледи, бели, светли, телесни, до тъмни. Материалът, от който са направени: мрежа, еластан,памук, дантела, вълна. Разбира се, ако навън е по-студено, напълно подходящи са по-дебелите и плътни чорапогащи в съчетание с вълнена рокля. За по-небрежна или закачлива визия през лятото, защо не рискувате с дантелени, мрежести чорапи или чорапогащи. Както при дрехите, банските, така и при чорапогащите, може да има такива на ленти, райета, фигури, точки. Тогава внимавайте при избора на облекло. Те насочват  вниманието върху тях, затова заложете на по- изчистен тоалет, защото иначе се крие риск от сблъскване на различни стилове.

На последно място съобразете се с бюджета си,но имайте предвид,че ако заложите на чорапогащи от специализирани магазини, дори и на малко по-висока цена, а не тези от магазин тип 1001 стоки, те ще имат по-дълъг живот и ще Ви служат по-дълго. Изборът е Ваш, но винаги бъдете най-добрата версия на себе си.