Невероятно красиви дантелени рокли, в които ще бъдете звезда на Коледното парти

Невероятно красиви дантелени рокли, в които ще бъдете звезда на Коледното парти

Дантелените рокли винаги изглеждат невероятно женствени и романтични. Слагаме ги за парти, среща, в офиса и на редовни разходки из града. Въпреки това, дантелените рокли са колкото сложни, толкова и красиви: ако изберете модел от нискокачествена дантела, външният вид ще изглежда евтин. Събрахме селекция от най-готините модели, които изглеждат елегантно и стилно.

 

Рокля, изработена от тънка черна дантела, е пълна с готическа романтика. За да поддържате антуража, допълнете визията с обемна кадифена лента за глава, украсена с мъниста или големи кристали, и направете грим с акцент върху очите. И можете да завършите тоалета с големи обеци с тъмни камъни и мистериозен фигурен пръстен. Ако готическата визия на принцеса не ви отива, добавете към роклята по-ярки, контрастни аксесоари, като спретнати перлени обеци и закачлива шнола. По този начин ще изглеждате невероятно на партито за Коледа или Нова година.

 

Рокля-калъф с пухкави дантелени ръкави е универсално облекло за всяко парти или романтична среща. Той красиво рамкира фигурата, а бутер ръкавите придават драматичност на тоалета. Завършете фаталната визия с червено червило, блестящи обеци с полилей и дребно портмоне с твърда рамка. Тънки черни найлонови чорапогащи и заострени токчета със стилет ще бъдат финалните щрихи на това облекло.

 

Когато избирате бяла дантелена рокля, трябва да сте особено внимателни. Материалът трябва да е плътен без евтин синтетичен блясък. Нашият избор е рокля-калъф с квадратно деколте и бутер ръкави. Това е истинско платно за модни експерименти. Може да бъде стилизирана по различни начини, в зависимост от повода. Например, в контекста на корпоративно парти на работа е подходящо с класически лодки, лаконична джанта и неутрален съединител. За вечер с приятели можете да си позволите повече и да го носите с привличащи вниманието метални боти до глезена и да добавите акценти с ярки аксесоари.

 

Флорална бродерия в съчетание с деликатен, едва забележим флорален принт прави тази рокля много нежна, романтична и донякъде наивна. Не е най-практичният вариант за студения сезон, но все пак предлагаме да опитате да го носите с ботуши от груба кожа и официално сако в мъжка кройка. Резултатът е готина контрастираща визия, която ще ви направи звездата на всяко парти.

 

В допълнение към монохромната гама от цветове, когато купувате ажурна рокля, трябва да обърнете специално внимание на модели от приглушени нюанси на синьо, зелено, розово и други. Органичната комбинация от плисиране, дантела, бутер ръкави направи тази светлозелена рокля наша любима. В комбинация с плътни чорапогащи и високи ботуши може да се носи в ежедневието. За по-тържествени събития предлагаме да го носите с леки ботуши, блестящи бижута и малка елегантна дамска чанта.

 

Носете тази синя дантелена рокля, за да отидете на сватба на приятел, завършване на училище или университет или за фотосесия сред природата. Тази рокля сама по себе си е хармонична и самодостатъчна, така че няма да имате нужда от много аксесоари. Подходящи са най-неутралните обувки или сандали (бежовото е печеливша опция), спретнати дълги обеци и елегантно украшение за коса.

 

Деликатна розова ажурна рокля, украсена с винтидж брошка на яката, е идеална за романтични и мечтателни хора. В него можете да отидете на среща, сватбено тържество, собствен рожден ден или дори обикновена разходка в парка. Тази рокля изглежда еднакво добре както с леки маратонки, така и с лодки и плътно прилепнали ботуши и ботуши. Най-доброто допълнение към тази рокля ще бъде малка мрежа и перлени обеци.

 

Рокля с дантелен горен слой, пришит върху бодито, изглежда така, сякаш сте хвърлили ажурен воал върху голото си тяло – много красиво и нежно. За да запазите ефекта на ефирност и безтегловност, носете тази рокля с тънък черен найлонов чорапогащник и не използвайте тежки аксесоари като кожено кръстосано боди с презрамка във вашата визия. Една малка чанта за рамо с верижка ще се справи добре.

 

Най-доброто облекло за официално събитие е дълга рокля с дантелена гарнитура на корсет и летяща пола. Няма нужда да бъдете мъдри с аксесоарите и да изграждате „кораб” на главата си за такава табла: леки вълни или гладък, сглобен пакет, неутрален съединител и минималистични бижута – образът на дивата е готов.

 

Светлосиня рокля с презрамки с плавна плисирана пола ще добави невинност и нотка на модерна романтика към визията. Може да се съчетае с минималистични сребърни украшения и неутрални обувки за деликатен външен вид. Или допълнете тоалета с акцентна лента за глава с изкуствени цветя, обувки в сребрист цвят и блестящ клъч.

 

Друг вариант за вечерна рокля е дебела дантелена миди рокля с дълги ръкави. Роклята е със сложна текстура, така че трябва да бъде допълнена с минималистични и неутрални аксесоари и обувки. Това могат да бъдат бежови помпи, обеци с шипове, лаконична сива чанта на верига.

 

За елегантен тоалет с нотка на драматичност изберете черна рокля до пода с дантелен корсет и цяла пола от тюл. Винтидж обеци, лаконичен клъч и семпъл стайлинг – нищо друго не е необходимо.

Следвайте модните тенденции и се забавлявайте на партито.