Рокли с дантела – символ на изтънченост и елегантност.

Рокли с дантела - символ на изтънченост и елегантност.

Дантелата е шедьовър на изкуството. Най-често това е извадка от ръчна работа, много по-рядко – машинна. Шикозните дантелени рокли могат да подлудят всеки мъж, особено ако това е рокля на любимото му и желано момиче. Дантелата може да даде на жената нежност, лекота и елегантност. Такъв луксозен материал добавя към образа мистерия …

Нищо чудно, че известните дизайнери са въвели в колекциите си стилни дантелени рокли от различни модели, необичайни форми и различни цветове.

Такива рокли са изработени от ефирни и скъпи тъкани: коприна, сатен, шифон, тафта. Но основната роля е, разбира се, дантела.

Тази декорация може да бъде в ролята на довършителни детайли или специална дантелена вложка. Дантелата на гърба или ръкавите изглеждат много добре.

Дизайнерите са създали невероятно елегантни стилове на дантелени рокли, включващи целия потенциал на талант и въображение за създаване на изящни и наистина луксозни тоалети. Те са идеални за тържествено събитие, абитуриентски бал, сватба, разходка и дори за работа в офиса.

Ажурните тоалети са по-актуални от всякога тази година. С помощта на дантела можете лесно да създадете тържествен образ с минимум аксесоари, но малко хора мислят да носят такова нещо за разходка и още повече за работа.

Дантелена рокля за работа

В това облекло не трябва да се страхувате да експериментирате! Носенето на дантелена рокля за работа или бизнес среща няма да е никак лошо, само ако направите правилния избор.

Предпочитайте рокли с класически дантелени вложки.

По-добре е да изберете модел рокля в бизнес стил.

Най-добрият вариант – рокля  тип калъф точно под коленете.

Изберете неутрални тонове: черно, сиво, бяло и така нататък.

Строгият стил може да бъде подчертан от вталено сако и класически обувки на висок ток.

Не претоварвайте тоалета с различни модни аксесоари. Допълнете изображението само с голяма гривна или брошка.

Тясна дантелена рокля с пола-молив и ръкави ¾ – идеалното облекло за пътуване до кафене или сватба на приятел. В горещо време можете да изберете продукт без ръкави, но в никакъв случай не на презрамките. Също така се уверете, че роклята не е твърде къса, такива неща създават впечатление за бельо.

Красивата дантелена рокля е нещо самодостатъчно, основната „характеристика” е текстурата на материала. Дантелените рокли с расклещена пола създават леко несериозен и невинен образ, но изглеждат малко по-прости от прилепнали опции. Факт е, че гънките не оценяват напълно модела на дантела. По същата причина ажурните неща винаги са обикновени. Не прекалявайте с аксесоарите – ако роклята има ръкави, по-добре е да се откажете от гривни, също не се препоръчва да носите масивни сложни колиета.

Решихте да изберете тоалет за партито и избрахте червена дантелена рокля.

Обувките и чантите се характеризират с възможно най-гладки повърхности. Имайте предвид, че „совалките” в този лък изглеждат по-добре от обувките на висока платформа, което би придало на изображението нотка на вулгарност. Изберете малки златни бижута за този тоалет, обеци – без висулки, дизайнът на пръстена отразява орнамента на роклята.

Основното нещо е да не губите лице, така че подчертайте устните с наситено червено червило.

Вечерна дантелена макси рокля със сигурност ще ви направи кралицата на всеки бал. Традиционният стил е рокля без ръкави с дълбоко деколте и пола gode. Всъщност може да има много опции, така че момичетата с фигура „круша” могат да видят рокли с деколте „Анжелика”, а собствениците на Т-силует – рокля без презрамки.

Дантелена рокля с дължина до пода не е просто вечерна рокля. Свободна дълга рокля от светли нюанси може да се носи за разходки из града или край морето. Допълвайки роклята с кожен колан, чифт етнически аксесоари и сандали с коркова подметка, ще получите изискан образ в стил бохо шик. Имайте предвид, че токът моментално ще направи образа елегантен и неподходящ на улицата, затова изберете сандали на клин или нисък ток, сандали, джапанки.

Дантелена рокля в елегантен нюанс на синьото с пола, триъгълно деколте и драперия на бедрата може да бъде допълнена от сребърни сандали в ретро стил. Черните обувки биха направили образа твърде сериозен и мрачен, а белите – биха опростили, елиминирайки лукса, осигурен от флорална дантела. Черен клъч с оригинална сребърна ключалка и комплект бижута в дизайн „сърце” се съчетават добре един с друг и с роклята.