Туниките са любимата дреха на едрите дами

Туниките са любимата дреха на едрите дами

Туниките са най-предпочитаните дрехи за по-едрите дами. С широката гама от разнообразни и красиви дизайни, големите жени могат да намерят перфектните дрехи за себе си, като това едва ли е трудна задача. Сложността идва, ако трябва да изберете една, а просто искате да закупите поне още 2-3, защото всички Ви харесват. Туниката е универсална дреха и може да се носи, както лятото, така и зимата.

Зимната колекция включва туники с шарки, бродерии, фигури, а някои модели се предлагат и с коланчета, шалчета, които да придадат уникалност на дизайна.Безспорно са най-добрият вариант за покриване на тялото през зимата.Те са дълго парче, обикновено от два слоя и имат V-стил отзад.

Основната цел на туниката е да абсорбира потта и да позволява на кожата да диша.

Но туниките са предпочитани за носене не само през студените месеци, но и през летните. Стане ли въпрос обаче за топло време, цветовете са разнообразни, колкото тези на дъгата. Могат да имат фигури, флорални мотиви, картинки, дори и да са персонализирани и с послание. Дизайнът може да бъде опростен или съвременен, етнически или модернистичен. Тоалетите могат лесно да се съчетаят с дънкови поли, капри, къси панталони, клинове и микро-мини рокли в комплект с лента за глава, гривна, тиара или други аксесоари за коса. Въпреки това най-предпочитани цветове са черно и бяло, класика, която винаги е на мода. А сама по себе си туниката е любимо облекло и за ежедневно носене, и като официално облекло по повод, вечер, когато излизате навън с приятели. Лесно се съчетават с клинове, къси панталони, деними или пък дори поли.

Колко различни могат да са се питате туниките, ами колкото е богато въображението Ви. Може да са с дълги ръкави, с къси, с презрамки, а дори и без ръкави. Така лесно можете да ги съчетаете с жилетка, сако и подходящи аксесоари, като дълги бижута, обеци.

Туниката е предпочитана от по-едрите дами, защото пада свободно и не прилепва по тялото. Тя стои свободно и това създава усещане за комфорт. Много често по-големите дами не искат да слагат рокли, или панталони, защото се притесняват. Но пък именно, обличайки туника, смелостта им идва и се чувстват красиви и сексапилни. Така могат дори са сложат панталоните, които ги притесняват, но почти покрити от туника.

Стане ли въпрос за обувки, опциите са много. Ако туниката е по-спортна или пък ежедневна, спокойно може да сложите ниска сандали, небрежни обувки, дори маратонки. Ако пък е по-официална, подходящи ще са обувки с по-висок ток, ботуши. Експериментирайте, няма правилно или не, а въпрос на вкус.

Туниките са универсални и могат лесно да се носят като ежедневни летни дрехи, както и през вечерите. Облеклото е идеално за всички видове събития,официални или неформални. включително партита, сватби, коктейли, плажни партита и обяди. Роклите могат да бъдат ежедневни и официални. Жените могат лесно да носят туниките както на официални, така и на неформални събития.

Жените, които се интересуват от официалните тоалети, трябва да изберат туника A-Line. Туника A-Line е една от най-популярните разновидности на туники за жени. Роклята е къса и е без ръкави, модел, препоръчван на жените с по-едри бедра.

Популярни са и дрехите с камбана отдолу. Тоалетите обикновено са тесни около талията и идват с волани на раменете. Те също могат да бъдат без ръкави. Жените могат да обединят тоалетите с панталон с висока талия. Тези облекла също са лесни за носене.

Ако пък искате да си придадете по-небрежен вид, заложете на винтидж стил.

Дизайнът на тези туники се различава от съвременния дизайн. Обикновено са с дължина до коляното и изглеждат страхотно, когато се носят с тесни дънки. Облеклото е много удобно, а и на достъпна цена. Подарете си удобство, сексапил и комфорт.