Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής για online αγορές στον κόσμο.


Με αυτήν την επιλογή, η πληρωμή σας πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο, δεν υπάρχει καθυστέρηση εντολής και οι πληρωμές είναι δωρεάν.


Με το PayPal, μπορείτε να ψωνίζετε και να πληρώνετε ηλεκτρονικά με τις πιστωτικές σας κάρτες, τις χρεωστικές κάρτες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας.


Είναι ασφαλές το PayPal;

Το PayPal διατηρεί τα δεδομένα της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας με όλα τα σύγχρονα εργαλεία προστασίας δεδομένων. Όταν εργάζεστε με το PayPal, τα οικονομικά σας στοιχεία είναι πλήρως εξασφαλισμένα και δεν είναι διαθέσιμα στον πωλητή.


Γιατί να χρησιμοποιήσετε το PayPal;

Γρήγορη, εύκολη και ασφαλής πληρωμή. Η πληρωμή μέσω του PayPal είναι δωρεάν. Δεν υπάρχουν τέλη για εσάς. Η αγορά ή η πληρωμή μέσω του PayPal είναι βολική και ασφαλής. Δεν μοιράζεστε τις πληροφορίες σας με κανέναν. Όταν πληρώνετε με PayPal, το σύστημά σας ανακατευθύνεται απευθείας σε μια ασφαλή σελίδα PayPal. Το PayPal είναι μια αποδεκτή μέθοδος πληρωμής από εκατομμύρια σε απευθείας σύνδεση εταιρείες παγκοσμίως. Αν έχετε πρόβλημα με την ηλεκτρονική εταιρεία από την οποία ψωνίζετε, το PayPal διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε τα χρήματά σας.