• Филтри
 • Sort by
  ...
 • СУТИЕН LEILIEVE ПРОМОЦИЯ КЛИКНИ 49,00лв.

  Италиански сутиен комбинация с дантела. Моделът се предлага в размер D и E чаша. Моля, посочете като коментар необходимия за Вас размер. Състав: 81% полиамид, 19% еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти на скайп evizabg или пишете на email evizabg@abv.bg. ПРОМОЦИЯ – С ВСЕКИ ЗАКУПЕН СУТИЕН, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ЧОРАПОГАЩНИК НА СТОЙНОСТ 4.50 лв.

  199 налични

 • СУТИЕН LEILIVE ПРОМОЦИЯ – КЛИКНИ 49,00лв.

  Италиански сутиен в комбинация с дантела. Моделът се предлага в размер D и E чаша. Моля, посочете като коментар необходимия за Вас размер. Състав: 81% полиамид,19% еластан.ПРОМОЦИЯ – С ВСЕКИ ЗАКУПЕН СУТИЕН, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ЧОРАПОГАЩНИК НА СТОЙНОСТ 4.50 лв.

  100 налични

 • СУТИЕН LOVE and BRA CLAUDIA ПРОМОЦИЯ – КЛИКНИ 32,00лв.

  Сутиен тип бриджитка с дантела и повдигаща подплънка, възможност за сваляне на презрамките. Модел с италианско качество на супер цена. Размер на чашка – B. Състав: 85% полиамид, 15% еластан. Силиконовият гръб се състои от две малки силиконови ленти.ПРОМОЦИЯ – С ВСЕКИ ЗАКУПЕН СУТИЕН, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ЧОРАПОГАЩНИК НА СТОЙНОСТ 4.50 лв.

  20 налични

 • СУТИЕН LOVE and BRA DONNA ПРОМОЦИЯ 32,00лв.

  ПРОМОЦИЯ – С ВСЕКИ ЗАКУПЕН СУТИЕН, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ЧОРАПОГАЩНИК.

  Удобен, изчистен  сутиен с гладка чаша, с които ще се чувствате комфортно. Размер на чашка – от 3D до 7D. Състав: 85% полиамид, 15% еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти на email evizabg@abv.bg 

  98 налични

Close
Категории
Намери
Цена
Цена: Reset
Close Моята кошница
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Категории