Бански в макси размери

Бански в макси размери

Може би е време да си купите бански и да изберете такъв, който е с правилния размер според вашия тип тяло? Има много причини, поради които изборът на бански в подходящ размер е важен, но за тези от нас, които са с по-големи бюстове, ханш и бедра, той е особено значим. Всички знаем колко трудно може да бъде намирането на бански костюм, който да ни стои правилно, затова тази статия ще ви помогне да изберете точно този, който би ви подхождал и ще ви помогне да се чувствате по-уверени в избора си. Първата стъпка е да се съобразите със своя тип тяло.

Повечето модели бански предлагат различни форми, които се основават тъкмо на това. Ако имате заоблено тяло, най-добрите модели за вас ще изглеждат по-издължени, докато жените с фигура тип пясъчен часовник ще изглеждат по-добре облечени в бански костюм, който подчертава дългия им торс и крака. Жените, с фигура тип ябълка, могат да изглеждат страхотно в плажно облекло, което има визия наподобяваща пясъчен часовник.

За тези, които имат фигура тип “X”, известна още и като пясъчен часовник, банските в по-тъмни цветове, са по-подходящи. Това е така, защото тъмната палитра прави така, че тялото ни да изглежда пропорционално. Поради това жените с този тип тяло трябва да избират плажни облекла в черно и тъмносиньо. Тези цветове ще им помогнат да изглеждат добре. Жените, които имат продълговато тяло,  ще могат по-лесно да намерят бански костюми, които подчертават техните предимства, като се насочат към грахово-зелени и сиви модели.

Кройката на костюма и материята, от която е изработен също ще определят колко удобно се чувствате в банския си костюм. Предлагат се различни дизайни, от които можете да избирате, включително облекла с V-образно деколте, от две части или цял гръб. Кройката на костюма също ще определи колко открояваща се на плажа бихте искала да бъдете. Ако желаете тялото ви да бъде по-открито, тогава може да се насочите към плажно облекло от две части. И обратно- ако искате формите ви да са покрити, можете да изберете бански с цял гръб.

Ако търсите бански за деца, ще установите, че за тях има повече възможности за избор. Костюмите, предназначени за малчуганите, са по-открити от тези за възрастни, но са съобразени с възрастовите им особености . При тях може да избирате между бански костюми в тип „халтер“ и потник. Потниците са подходящи за по-едрите деца, както и за бременни жени, докато стила „халтер“ са чудесни за ежедневно облекло.

Независимо какъв тип бански костюм сте избрали, важно е да знаете своя размер. Със сигурност ще ви е неудобно, ако сте облечени в тясно облекло за плуване. Ето защо от съществено значение е да знаете размера си, преди да пазарувате бански костюми. В тази връзка може да си помогнете с рулетка, или да ползвате някоя от различните услуги за измерване, предлагани от онлайн магазините в интернет.