Целият бански-изборът на много жени

Модата при банските напоследък е доста променена и особено разнообразна. Когато търсите цял бански имайте предвид, че това си е предизвикателство. Един полезен съвет е, че когато избирате според размера си, се водете по мерките на сутиените. Така няма да купите нещо което няма да ви стане и да съжалявате. Съвременните модели са мултифункционални, освен че някои имат допълнение с което да промените външността си, други могат да бъдат използвани при посещение на спа център или почивка край басейна.

Целият бански е класически и универсален модел. Всяка фигура има предимства и недостатъци. Подходящият бански трябва да подчертае едните и да прикрие другите, за да се чувствате неотразима на плажа. Повечето жени искат да са елегантни когато отидат на масаж и да покажат класа и лукс. Процедурите, на които ще се подложите ще ви заредят с нова енергия и ще се почувствате като богиня. В никакъв случай не се лишавайте от подобно преживяване, ще усетите как тялото ви се превъзнася, а вие сте толкова спокойни и отпуснати. За тези които са начинаещи ви препоръчваме да се подложите на нещо традиционно преди да се впуснете в дълбокото.

Друг вид цял бански са танкините. Това е модел, навлязъл сравнително скоро на пазара, но много търсен напоследък. Той може да прикрие доста несъвършени зони. Стои толкова добре на по-пълни жени, колкото и на слаби. Имате възможност да го носите и с аксесоари, понякога те се предлагат към банския и може да ги закупите заедно. Ако банският е с вградена конструкция на сутиен и е подходящия размер, ще стои стабилно и ще ви даде нужното спокойствие.

Винаги се възхищаваме колко добре стои банския на другите жени, а ние не постигаме такава визия. Съобразявайте  конструкцията на тялото си , бюста също е важен, цвета на кожата, както и формата на дупето и бедрата ви. Това са фактори, които не бива да бъдат пренебрегвани, ако желаете да постигнете секси излъчване и да фокусирате вниманието върху себе си. По-едрите дами също имат шанс да изглеждат страхотно, стига да са подбрали правилното облекло, съобразено с техните потребности.

Внимателно избирайте материите, от които е съставено облеклото. Чувствителната кожа се нуждае от плат, който няма да я дразни и ще може да диша. Също така е добре да осигурите на тялото си плавни и свободни движения. През горещините на никой няма да му е приятно да е притиснат в парче плат и да прави усилия, за да извърши определено движение. Най-честите материали са памука, ликрата, еластана и найлона. Предполага се, че те са най-подходящи за плувно облекло, издръжливи са на слънце и вода, лесно се поддържат.

Когато имате проблеми в областта на талията, ханша и бедрата е чудесно ако намерите бански, който да скривя тези части. Идеални са банските с висока талия, полички или такива, които изглеждат като туники. По-дребничките дами е задължително да си купят нещо по-изрязано и прибрано, за да не добавят допълнителен обем към визията си. Високите жени могат да си позволят почти всичко, стига да внимават с комбинациите. Прашката е чудесен избор за изящните и изваяни дами. Така ще бъдете провокативни и секси и ще постигнете невероятни резултати на плажа. Този вид би бил подходящ и за посещение при масажист или терапия, колкото по оскъдно толкова по-добре.

Връщаме се отново на танкините. Това е новият хит на плажа от известно време, носят ги повече жени от колкото предполагате. Можете да откриете нещо елегантно или класическо в интернет, ако искате да прекарате невероятно на басейна или морето. Ще изпитате неземно удоволствие от времето прекарано при специалист в спа центъра или в топлото джакузи, където ще се глезят сетивата ви. Няма значение какво ще предпочетете, радвайте се на ползотворната почивка и бъдете щастливи.

Подходящи материи за болеро към официална рокля
Как да изберем подходящ бански според фигурата

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories