Зимна сватбена рокля – избор и опции

Зимна сватбена рокля - избор и опции

Зимната булка е като кралица: дълга рокля, която отразява лъчите на слънцето, кожено палто, което подчертава величие и грация. Преглеждайки снимки на зимни сватбени рокли, искам да изпробвам всички от тях, но как да изберете перфектния вариант?

 

Къде да намерите рокля за зимна приказка

Всъщност изборът на рокля дори за зимна сватба е удоволствие – няма опашки за монтаж, голям избор от модели, сезонни отстъпки и други приятни бонуси. Затова трябва да отидете в сватбени салони през ноември – именно през този период максималните отстъпки за предишни колекции са валидни и новите модели се пускат в продажба.

 

През същия период в Милано се показват нови колекции на известни дизайнери, така че след като разгледате снимки на зимни сватбени рокли, току -що слезли от модните подиуми, можете да намерите най -модерния модел за себе си. През зимата отстъпките са валидни не само в салоните, но и в онлайн магазините, така че собствениците на стандартни фигури може да намерят идеалната си зимна версия на сватбена рокля.

 

Как да изберем стила на рокля за зимна сватба

В днешно време е доста трудно да се намери рокля, предназначена специално за зимния сезон: тя не е изгодна за салоните. Но не се разстройвайте, ако не сте успели да намерите истинска зимна сватбена рокля с дълги ръкави, защото ще прекарате по -голямата част от празника в кафене, където ще бъде доста топло и уютно, особено след горещи танци и алкохол. Роклята може да бъде оформена от себе си с кожена облицовка на ръкавите или подгъва.

Зимата не е причина да се откажете от пухкава рокля от няколко поли кринолин, в тази ще бъде още по -топло, а булката ще изглежда като истинска снежна кралица. Рокли с пухкава пола точно под коляното също изглеждат много красиви.

При лошо време при избора на рокля за сватба за зимата се прилагат следните ограничения:

 

Гръцка рокля от тънка материя не е подходяща за зимата: през нея ще надничат лен и топли чорапогащи, които могат да развалят целия вид;

Тюлът не е подходящ за сватбена рокля за зимна сватба, тъй като бързо се влошава и се замърсява;

Ако не можете да откъснете очи от роклите с влак, тогава трябва да шиете примка под него, ако не е там, за да поддържате „опашката“ по време на разходка.

Ако не сте намерили подходящ вариант в салоните, тогава рокля за сватба през зимата може да бъде ушита по поръчка, ако има достатъчно време на склад.

 

Как да съчетаем цвета и материята на зимна сватбена рокля

Така че тънките и деликатни материи не са подходящи за зимна рокля, затова трябва да обърнете внимание на следните материали: кадифе, плътен сатен, креп и брокат. Появяващата се мръсотия от такива тъкани може лесно да се отстрани с влажна кърпа, освен това те запазват топлината и изглеждат страхотно.

 

Не се препоръчва да купувате снежнобяли рокли за сватба през зимата, защото те не изглеждат на фона на снега, но прахът и мръсотията са по-забележими върху тях, отколкото върху рокли от други цветове. Заслужава да се отбележи, че рокля от слонова кост ще изглежда бяла на снимките, направени с помощта на светкавица, а заобикалящата природа ще има естествени цветове.

Всички бежови нюанси на тъканта са подходящи за зимна сватба, а този сезон дизайнерите обикновено препоръчват да изберете зимна сватбена рокля в нежно синьо, розово и лилаво. Също така ярките детайли на роклите изглеждат много красиви, особено в червено: те ще ви позволят да се откроите на фона на снежен пейзаж и да изглеждате магически.

Аксесоари за зимни рокли

Който и зимен вариант на сватбената рокля да изберете, трябва да изберете аксесоар към него, основният от който е кожено палто. Кожена наметка, болеро или късо палто са най -подходящи за такова събитие. Основното условие е точното съвпадение на цвета на роклята и пелерината. Леко палто е подходящо и като връхни дрехи.

За разходка определено ще ви трябват ботуши: те могат да бъдат всичко, защото няма да се виждат изпод роклята: основното е, че в тях ви е удобно и топло. Изключение правят ботушите за къси рокли – тогава дизайнът им трябва да съответства на избрания стил. Трябва да вземете обувките си за банкет в кафенето.

Най -често шапките не се използват в зимния вид на булката, защото могат да развалят прическата. Но ако се очаква студено време, трябва да се погрижите за наличието на качулка върху кожено палто или пелерина. Муфтата изглежда страхотно на зимна булка, но може да попречи на държането на букета. Най -добре е да изберете елегантни ръкавици в цвета на роклята.

 

Така че, след като разгледате снимките на зимни сватбени рокли на булките, не се колебайте да отидете в салоните в търсене на идеалния си образ и не забравяйте за аксесоарите!