Изберете рокля и не се заблуждавайте

Изберете рокля и не се заблуждавайте

При избора на рокля, жените с наднормено тегло трябва да вземат предвид вида на фигурата, шарката на плата и цвета, материала, от който е ушита, дължината му. Неправилно избраното облекло може не само да развали външния вид, но и да засили мнението, че роклите не подхождат на понички. Въпреки че това изобщо не е вярно!

Тип форма

Всяко момиче или жена има проблемни зони, които трябва да бъдат скрити, поради което роклята за пълна фигура трябва да служи като вид маскировка. Например, липсата на талия ще помогне да се скрие разкроена пола. Но коланът, напротив, отново ще покаже нейното отсъствие. Също така рокля с висока талия ще помогне да не се фокусирате върху нея. Рокли с  вталяване добре ще скрият голям корем и ако все още има колан под гърдите, тогава изображението ще бъде неустоимо. Дискретен печат и плитки изрези ще отвлекат вниманието от голям сандък.

Цвят на роклята

Много светлите нюанси не са подходящи за извити дами. По -добре е да изберете наситени, но не твърде ярки цветове или комбинации от тях. Трябва да бъдете внимателни с отпечатъците. Големите рисунки ще добавят обем. А вертикалните линии или размитата, размита рисунка, напротив, ще я премахнат. Леопардовият принт също визуално не добавя стройност.

Текстилни

Рокли от течащи материи, като коприна, органза, дантела, брокат и др. Но плетените неща е по -добре да се оставят за дома или за отдих извън града.

Дължина на роклята

Роклята може или да удължи фигурата, или обратно, да й придаде тежест. Мини рокли не подхождат на момичета с наднормено тегло. Затова е по -добре да изберете дължина midi – точно под коляното. Рокли с дължина до прасеца изглеждат много секси на жените с голям размер. Наднорменото тегло не е причина да се откажете от токчетата, защото те само ще подчертаят красотата на извитата фигура.

Рокля е необходима за жена на всяка възраст, така че трябва да бъде в гардероба на всеки. Какво друго трябва да има в него, можете да прочетете тук. И можете да си купите дрехи за затлъстели жени в Москва на нашия уебсайт. Работим и с региони.