Как да постигнете скъп външен вид с минимални средства

Как да постигнете скъп външен вид с минимални средства

Да изглеждаш буквално като милион е мечтата на мнозина. В същото време изглежда, че такъв ефект може да се постигне само като се харчат много пари за салони за красота, фризьорски салони, фитнес зали и т.н. Всъщност, за да изглеждате винаги перфектно, изобщо не е нужно да се затъвате в дългове и заеми. Има 4 основни начина да изглеждате скъпо и добре поддържано, без да харчите много пари и време.

 

Изборът на стилни рокли или туники, както и други дрехи е ключът към успеха

как да изглежда добре поддържана и скъпа снимка

Добре поддържана жена, която изглежда много скъпа, винаги внимателно подбира гардероба си. Освен това не винаги е необходимо да обикаляте магазините с часове. Необходимо е само да се вземат предвид определени правила. Експертите съветват да погледнете по-отблизо хората от богатите класове, за да видите какви нюанси и текстури на тъканите избират за гардероба си. Така че обикновено те са търсени в цветове като:

наситено сиво

Черен

Пясък

бежово

дълбок смарагд

светло син

Кафе с мляко

На пръв поглед този вид палитра може да изглежда скучна, но винаги може да бъде „разредена“ с аксесоари – шалове, висулки, бижута и дори дамска чанта. Облеклото от такива нюанси също е на масовите пазари, така че изборът на гардероб в „скъп“ стил няма да бъде особен проблем. Що се отнася до качеството на тъканите, трябва да изберете естествени опции – те изглеждат много пъти по-скъпи от конвенционалната синтетика.

Що се отнася до дължината на дрехите, естествено е, че добре поддържаната жена не може да носи предизвикателно мини. Дори една красива къса рокля или мини пола трябва да изглежда възможно най-елегантно. Не забравяйте да изберете своя стил, който ще бъде хармоничен, естествен и достатъчно спокоен. Стилистите препоръчват да играете с различни стилове и посоки, за да изберете свой собствен. И това ще улесни решаването на проблема как да изглеждате скъпо и добре поддържано без допълнителни разходи.

 

Грим за кожата и грим

Едно от основните условия е здрава и сияйна кожа. Постигането на такъв ефект не е толкова трудно. Основното нещо е да следвате редовни ритуали за почистване, овлажняване и тонизиране на лицето, за да получите желания ефект. Те трябва да се правят ежедневно. В същото време изобщо не е необходимо да използвате скъпа козметика, основното е да изберете правилната.

Отделен елемент се отнася до грима. Естествеността е на мода днес, така че голият грим е отличен вариант. И е напълно възможно да го изпълните със средства от масовия пазар, а не с помощта на луксозни марки.

 

Струва си да си припомним за такъв важен нюанс като състоянието на ръцете. Невъзможно е да си представим дама, която се стреми към съвършенство и в същото време има натъртвания по пръстите, мръсни изгризани нокти и т.н. Достатъчно е да подстрижете ноктите си спретнато, да третирате кожичките с масло и крем за ръце, за да изглеждат млади, здрави и привлекателни.

 

Обувките трябва да бъдат съчетани с цялостното облекло. Но ако можете да комбинирате цветни модели, така че да не изглеждат крещящи и неуместни, можете да ги използвате. Помпите са най-доброто решение. Желателно е обувките да са с токчета – придава женственост.

 

За да изглеждате перфектно, не е необходимо да купувате огромно количество бижута и различни декорации. Отличен вариант би бил минимализмът по този въпрос. Така че, например, достатъчно е само да имате тънка златна верижка с висулка и гривна в арсенала си.

 

Аксесоарите могат да се използват, за да допълнят образа и да го направят по-интригуващ. Например чанти. Скъпите модели изглеждат така: прост геометричен дизайн, гладка кожа, минимум детайли и още повече различни искри.

 

Шаловете ще бъдат чудесно допълнение към образа. Струва си да купувате модели от естествени тъкани. Размерът им се определя от целта, за която се планира да се използва. Така че, за шията е необходим малък копринен шал, за връхни дрехи могат да се използват тънки вълнени шалове. Достатъчно внимателно трябва да подходите към избора на щампа върху шал. В края на краищата твърде мрачните рисунки лесно ще развалят цялото впечатление.

 

Поведение

Естествено, една съвършена жена трябва да се държи и представя съответно. Така че тя трябва да има директен и насочен поглед, доброжелателен, но не пронизващ. Спускането на очи към пода, когато говорите, е съдбата на прословутите. В същото време жената трябва да изглежда леко оценяваща и малко отгоре, но не надолу, за да не кажат за нея, че е арогантна.

 

Брадичката на такава жена трябва да е леко повдигната. Това, между другото, ви позволява да постигнете желания ефект на външен вид – малко отгоре.

 

Една добре поддържана дама също се усмихва правилно – с някои ъгълчета на устните си, а не с всичките си зъби. Струва си да запомните, че една уверена жена винаги е в добро настроение. В крайна сметка недоволството и гневът веднага придават на лицето мрачно изражение и бръчки.

 

Специално внимание трябва да се обърне на жестовете и движенията. Всичко трябва да е възможно най-плавно и безбързано. Пръстите на ръката са събрани, което придава грацията на ръката, всички жестове са изпълнени с определено значение – замислени и красиви.

 

Правилната реч ще помогне да се допълни идеалното изображение. Трябва да се помни, че такава жена ще говори бавно и с уговорка. В крайна сметка говоренето без спиране обикновено издава несигурен човек. Разбира се, речта трябва да е грамотна.

 

Напълно възможно е да погледнете на 100%, без да харчите много пари. И всеки може да постигне това, би имало желание. Освен това, ако постигнете целта си и получите перфектния образ, всичко в живота може да се промени. В крайна сметка красивите и добре поддържани хора привличат само красивите.